Canon Rebel T7 e DSLR perfect pentru fotografii amatori

Canon Rebel T7 e DSLR perfect pentru fotografii amatori

Într-o perioadă în care ai crede că prea puțini mai investesc în aparate foto dedicate, Canon EOS Rebel T7 este cel mai nou DSLR entry-level al japonezilor.

Săptămâna aceasta, cei de la Canon au anunțat două aparate dedicate fotografilor amatori. În funcție de bugetul pe care îl ai și de scenariile din minte, te poți orienta către primul mirrorless 4K al gigantului japonez – Canon EOS M50 sau către acest DSLR perfect pentru a te obișnui cu tainele fotografiei la un nivel profesionist.

Deși ne-am obișnuit să asociem ideea de DSLR cu niște prețuri foarte generoase, cu al său Canon EOS Rebel T7, japonezii desființează respectivul mit și încearcă să te convingă de beneficiile unui aparat foto cu lentile interschimbabile.

Conform descrierii oficiale, noul aparat foto este succesorul lui Rebel T6, particularitate evidentă și din titlu. La aproximativ doi ani după lansarea respectivului model, T7 incorporează câteva upgrade-uri care merită toată atenția. În centrul ecuației se află un senzor CMOS îmbunătățit de 24,1 megapixeli. La rezoluție nativă, micuțul este capabil să imortalizize 3 cadre pe secundă. Are un mecanism de focus automat cu 9 puncte. Pentru preview în timp real, vei profita de un ecran LCD cu diagonala de 3 inci. Un viewfinder optic este de asemenea inclus în pachet.

Conectica include abilități WiFi și NFC pentru o împerechere eficientă și un transfer rapid al conținutului foto-video pe alte dispozitive. Una peste alta, procesul partajării de conținut pe diverse rețele de socializare ar trebui să fie unul cât se poate de facil.

În privința prețului de achiziție, Canon EOS Rebel T7 poate fi cumpărat cu 550 dolari. La această valoare ai parte de body-ul efectiv și un obiectiv EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS II. Atât EOS Rebel T7, cât și EOS M50 vor ajunge în magazine în luna aprilie a acestui an. Rămâne să vedem primele review-uri, pentru a ne da seama de raportul preț-performanță al camerelor.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: