20 iun. 2017 | 11:05

Noul Canon EOS 6D Mark II vine cu vești bune pentru fanii brandului

ACTUALITATE
Noul Canon EOS 6D Mark II vine cu vești bune pentru fanii brandului

Canon continuă să vândă foarte bine noile sale DSLR-uri, acesta fiind și motivul pentru care lucrează intens la noi iterații precum Canon EOS 6D Mark II.

În ultimele săptămâni au apărut online tot mai multe zvonuri referitoare la un nou vârf de gamă pe segmentul de full-frame de la Canon. Dacă se va materializa, aparatul ilustrat în imaginea de mai sus va avea foarte multe în comun din punctul de vedere al designului cu Canon EOS 6D. Mark II va fi însă un pic mai capabil datorită unui hardware actualizat.

Canon EOS 6D Mark II va fi construit în jurul unui senzor CMOS de 26 megapixeli și va ascunde la interior un procesor de imagine proprietar Canon Digic 7 de ultimă generație. În privința abilităților de captură, acesta va putea imortaliza conținut Full HD 1080p la 60 de cadre pe secundă și, cel mai probabil, 4K la 30FPS-uri. Nu va lipsi suportul pentru stocarea fotografiilor pe carduri SD, în timp ce conectivitatea va include Wi-Fi, Bluetooth și NFC. Pentru preview în timp real al conținutului foto-video generat, pe spatele aparatului va exista un LCD de 3 inci rabatabil.

Procesul de captură va fi optimizat pentru amatori prin intermediul unui sistem de autofocus format din 45 de puncte. Deoarece aparatul nu a fost momentan confirmat de Canon, detaliile de preț și disponibilitate sunt de asemenea la nivel de zvon.

Noua camera Canon va ajunge pe piață la 1800 de euro doar pentru body, fără obiective, cu aproximativ 100 de euro mai puțin decât originalul Canon EOS 6D. Dacă acest detaliu se confirmă potențialii clienți se vor bucura să afle că-și pot lua cel mai nou Full Frame de la Canon mai ieftin decât vechiul vârf de gamă.

Conform celor de la CanonRumors, un eveniment pentru anunțarea noii camere se va desfășura pe 29 iunie 2017, în timp ce camera efectivă va ajunge pe piață la începutul lunii august.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele