01 feb. 2018 | 13:24

Când se lansează Huawei P20: va fi oficial după Samsung Galaxy S9

ACTUALITATE
Când se lansează Huawei P20: va fi oficial după Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la MWC 2018. Huawei nu va profita de evenimentul din Barcelona, ci alege un alt oraș european pentru modelul Huawei P20. 

MWC 2018 a cam rămas fără telefoane premium care să fie prezentat. LG nu va avea, Huawei nu, rămâne sigur Samsung și de văzut dacă alți producători se mai agită. Oricum, se știe despre noul telefon al companiei că se va numi Huawei P20. Va folosi procesorul cu inteligență artificială Kirin 970 și va avea deja Android Oreo.

Huawei a trimis invitații oficiale pentru un eveniment care se va desfășura la o lună după MWC 2018. Huawei P20 va fi anunțat oficial la Paris, pe 27 martie. E așteptat și un model cu ecran mare, un Huawei P20 Plus, și o trecere spre raportul de aspect 18:9, așa cum are Huawei Mate 10 Pro.

Ca specificații, Huawei P20 e așteptat să aibă 32 sau 64GB spațiu de stocare, 4 sau 6GB memorie RAM și rezistență la apă și praf. Prin zvonuri au apărut și informații potrivit cărora Huawei a dezvoltat cu Leica un sistem cu trei camere foto pentru (posibil) Huawei P20, după cum informează și ComputerBlog.

Huawei P20 ar putea prelua mai multe dintre calitățile lui Mate 10 Pro. Astfel, nu va avea buton Home, scannerul de amprentă va fi pe spate, marginile vor fi subțiri și este posibil să vedem și camera foto duală pentru selfie.

Dacă vrei să te pregătești pentru noul smartphone, poți începe cu review-ul modelelor de anul trecut. „Huawei P10 și P10 Plus sunt telefoane bune, dar nu impresionante (mai puțin la partea de foto), iar asta e total în regulă. Ce contează la final de zi este ca telefonul pe care îl alegi să îți poată oferi o experiență plăcută pe toate planurile, iar noile vârfuri de gamă ale Huawei pot face asta cu brio”.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele