Canalul de YouTube care îți arată cele mai mari greșeli din filme

Un canal de YouTube îți arată cele mai mari greșeli din cele mai cunoscute filme. Fie că este vorba despre secvențe lipsite de logică sau greșeli de montaj sau replici bizare, CinemaSins îți arată tot ce e greșit la ele.

CinemaSins este un canal de Youtube realizat de Jeremy Scott, care este și naratorul clipurilor video în care critică într-o notă foarte amuzantă greșelile sau momentele ilogice din filme cu siguranță le-ai văzut sau ai auzit de ele. Fiecare clip video este dedicat unui singur film și are durate relativ lungi, în care peliculele sunt bine analizate și verificate la „sânge”, cum s-ar spune. Datorită modului în care sunt realizate criticile, CinemaSins a devenit foarte popular pe YouTube.

A fost lansat în decembrie 2012 și a adunat peste două miliarde de vizualizări.

Întrebat care e motivul pentru care canalul său a devenit atât de urmărit pe YouTube, Jeremy a mărturisit într-un interviu că nu știe să numească un factor anume care a contribuit la succesul CinemaSins. Canalul beneficiază, însă, de munca unei echipe cu ceva experiență și în presă. În plus, CinemaSins își încântă fanii cu câte un clip pe săptămână, iar, uneori, chiar câte două pe săptămână.

Totul a început ca un hobby, iar rezultatul a devenit apreciat de milioane de utilizatori. Jeremy recunoaște, însă, că tonul sarcastic din clipruile video este de multe ori puțin exagerat pentru că urmărește de fapt, stârnirea amuzamentului.

Dacă te întrebi ce e așa special la acest Jeremy, află că el este o persoană obișnuită, cu pasiuni simple, ca ale oricăruia dintre noi. Îi plac hocheiul, animalele de companie, să cânte la chitară și să scrie versuri pentru melodii care n-au devenit niciodată cunoscute.

La momentul când a fost lansat, canalul CinemaSins a fost un adevărat fenomen. Cu toate că sunt numeroase clipuri video în care sunt criticate sau satirizate scene din filme celebre, Cinema Sins are propria sa unicitate.

[readmore]

Everything Wrong With Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Everything Wrong With Despicable Me 3

Everything Wrong With Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

Everything Wrong With Harry Potter And The Order Of The Phoenix

Everything Wrong With Jurassic Park III In 15 Minutes Or Less

Citește și: