Campionatul Mondial de Fotbal 2018: de ce s-a trezit Google târziu

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: de ce s-a trezit Google târziu

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 este cel mai important eveniment pentru microbiști din ultimii patru ani. Google ne-a adus aminte printr-un doodle că mai sunt doar patru meciuri până vom afla câștigătorul.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 s-a desfășurat în Rusia. Cele mai multe meciuri au avut loc pe stadioane de pe teritoriul Moscovei, mult dintre ele fiind reamenajate în ultimul an. Tot în capitala lui Putin a avut loc festivitatea de deschidere și va avea loc celebrarea închiderii campionatului.

Ca de fiecare dată, Campionatul Mondial de Fotbal 2018 s-a reflectat în numeroase suprize pentru fanii sportului rege. Echipe foarte importante de pe harta fotbalului mondial au părăsit campionatul înaintea sferturilor de finală sau de semifinale.

Cele două meciuri care vor stabili finaliștii nu includ echipe precum Brazilia, Columbia, Spania, Portugalia sau Argentina. Italia nici măcar nu s-a calificat la acest turneu final. România a avut aceeași soartă, dar respectivul detaliu nu mai uimește pe nimeni.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 cu un meci surpriză

Pe 10 iulie, va avea loc prima semifinală de la ora 21. În țara noastră va putea fi vizionată pe TVR 1, la fel ca toate celelalte meciuri din Campionat. Franța și Belgia se vor confrunta, după ce au învins în sfeturile de finală pe Uruguay, respectiv echipa Braziliei. Meciul se anunță a fi unul spectaculos, având în vedere miza.

Cea de a doua semifinală este programată pentru mâine între Croația și Anglia. Croații au învins Rusia cu 4 – 3 în sferturile de finală după loviturile de la 11 metri. Meciul se încheiase cu 2 – 2 după cele 90 de minute regulamentare. Anglia a învins Suedia cu 2 – 0 sâmbătătă și mulți o consideră ca fiind favorita acestui campionat.

După meciurile de azi și mâine, mai sunt alte două meciuri până vom afla câștigătoarea. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 are finala programată duminică, pe data de 15 iulie 2018 la ora 18:00. Meciul pentru aflarea ocupantei locului trei în clasament este programat sâmbătă pe 14 iulie 2018.

Prin noul doodle de pe Google, gigantul din Mountain View îți aduce aminte că întregul program al meciurilor este la un tap distanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: