Call of Duty Blacks Ops 4 primește primul trailer de gameplay

Activision face investiții semnificative în fiecare versiune de Call of Duty, dar viitorul Call of Duty Black Ops 4 se anunță a fi cel mai spectaculos.

Seria Call of Duty este una dintre cele mai profitabile francize din Gaming. Trei dezvoltatori independenți lucrează simultan la noi titluri sub publisherul Activision cu scopul de a nu trece niciun an fără un CoD now.

Infinity War, Treyarch și Sledgehammer Games au pus cu toții osul la treabă pentru ca fiecare titlu din serie să arate mai bine decât cel lansat în urmă cu un an. Popularitatea francizei este facilitată și de faptul că este aproape imposibil să găsești o platformă fără un Call of Duty.

În 2018, seria va continua cu Call of Duty Black Ops 4, unul dintre jocurile care se va distanța destul de mult de rețeta clasică pe care am văzut-o reinventată în anii trecuți. Trecând însă peste modurile de joc pe care le vei avea la dispoziție, foarte mulți sunt curioși de modul în care va arăta titlul.

Din fericire, pentru a-ți potoli curiozitatea, cei de la Activision au publicat primul trailer format din secvențe de gameplay.

Noul trailer publicat de curând pe YouTube vine la pachet cu o descriere exhaustivă pentru a înțege cât se poate de bine particularitățile care vor face Black Ops 4 atât de special. Black Ops se întoarce cu momente de luptă agresive și autentice, cea mai mare ofertă de Zombies cu trei aventuri cu treziți din morți disponibile la lansare și Blackout, unde universul Black Ops se va reflecta într-o experiență battle royale masivă.

Blackout include cea mai mare hartă din întreaga istorie Call of Duty, elemente proprii de luptă din Black Ops, personaje, locații și arme din seria Black Ops.

Iminentul Call of Duty Black Ops 4 este programat pentru lansare pe 12 octombrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC-uri cu Windows.

Citește și: