18 mai 2016 | 06:45

Transformers: The Last Knight se va lansa oficial în 2017

ENTERTAINMENT
Transformers: The Last Knight se va lansa oficial în 2017

Cel de-al cincilea film din seria Transformers a fost anunțat oficial și va ajunge pe marile ecran în 2017 cu numele de Transformers: The Last Knight.

După ce ați văzut o serie de animații Transformers în copilărie, este foarte probabil să vă fi entuziasmat când ați aflat că atrăgătoarele personaje vor fi ilustrate într-un film de lung metraj. Din păcate, la fel de probabil este că ați fost dezamăgiți de intriga ultimelor filme Transformers. Se pare însă că sunt suficient profitabile la Box Office încât să mai justifice o continuare.

Amatorul de explozii și efecte speciale la superlativ, Michael Bay va fi din nou responsabil de un film Transformers începând cu această vară. Partea de producție la Transformers: The Last Knight va începe pe 6 iunie 2016, iar lansarea oficială a produsului finit în cinematografe se va petrece pe 23 iunie 2017.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre intriga din nou Transformers: The Last Knight, dar vă puteți aștepta fără emoții să nu fie una foarte complexă. Ca multe alte filme ale lui Michael Bay, pelicula va merita să fie vizionată pentru un amalgam de efecte speciale.

Singurele detalii pe care le cunoaștem momentan despre povestea din The Last Knight este că va continua firul epic al celui de-al patrulea film. Ca urmare, distribuția va fi similară și-i va include pe în rolurile principale pe Mark Wahlberg, Isabela Moner și Jerrod Carmichael.

În ceea ce privește viitorul seriei, nu vă așteptați să se termine prea curând poveste Autoboților și Decepticonilor. După ce vom vedea în 2017 Transformers: The Last Knight, în 2018 este programat un spin-off în jurul destinului lui Bumblebee. Cel de-al șaselea film din serie va ajunge la cinematograf în 2019.  Rămâne să vedem dacă implicarea lui Michael Bay în continuare în acele proiecte va reuși să genereze încasări spectaculoase pentru fiecare titlu din serie.

Transformers: The Last Knight

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele