BlackBerry Key2, oficial: telefonul pentru ultimii fani ai brandului

BlackBerry Key2, oficial: telefonul pentru ultimii fani ai brandului

Este greu să mai fii fan BlackBerry, dacă ai fost vreodată în trecut. Cu toate acestea, telefoanele cu tastatură fizică au un farmec aparte, iar BlackBerry Key2 ar putea fi cea mai bună opțiune dacă te încântă respectiva particularitate.

BlackBerry Key2 a fost subiectul multor speculații pe parcursul ultimelor săptămâni, iar lansarea oficială a aparatului nu incorporează multe detalii noi față de ce se știa deja. Gadgetul detaliat de oficialii TCL utilizează în continuare principiile de design adoptate pentru primul BlackBerry Key, dar este mai bun prin prisma câtorva aspecte esențiale.

BlackBerry Key2 este un smartphone definit prin două zone. Partea de sus este formată dintr-un panou LCD de 4,5 inci cu o rezoluție de 1620 x 1080 pixeli. Partea de jos este tastatura fizică ce perpetuează trăsăturile clasice ale gadgeturilor canadiene.

În plus, ascunde un cititor de amprentă în spatele tastei pentru spațiu, iar o tastă adițională intitulată Speed Key facilitează executarea rapidă a nu mai puțin de 52 de acțiuni pe care le definești din software. Spațialitatea tastelor a fost optimizată pentru o experiență tehnoredactare mai confortabilă ca niciodată. Vizavi de artificii software, nu lipsesc din pachetele aplicațiile BBM și DTK.

În privința configurației hardware, micuțul este construit în jurul unui procesor Snapdragon 660 de la Qualcomm. Are o cantitate de memorie RAM de 6GB și o memorie internă de 128GB. Acumulatorul de 3500 mAh este suficient pentru o zi departe de priză, dar cam atât.

Pe de altă parte, acesta este primul telefon BlackBerry cu două camere principale, fiecare dintre ele de 12 megapixeli. Pentru selfie-uri de calitate, vei profita de un senzor de 8 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 8.1 cu o interfață cât se poate de curată de la Google.

Noul BlackBerry Key2 va ajunge în magazine în următoarele săptămâni, fără o dată mai precisă decât atât. Terminalul are un preț de achiziție de 649 de dolari, cu 100 de dolari mai mult decât fratele mai mare, KeyOne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI