BlackBerry Key2 face valuri online înainte de lansarea oficială

BlackBerry Key2 face valuri online înainte de lansarea oficială
06:16 06.06.2018

BlackBerry refuză să moară și încearcă din nou să mizeze pe nostalgia amatorilor de tastatură fizică la telefoane. Rezultatul este intitulat BlackBerry Key2 și va fi anunțat oficial pe 7 iunie.

Cel mai nou telefon BlackBerry va fi dezvăluit pe data de 7 iunie într-o conferință ce urmează să se desfășoare la New York. Telefonul va putea fi achiziționat la scurt timp după eveniment. Pentru că în spatele brandului se află deja de câțiva ani un conglomerat chinezesc, a doua zi, pe data de 8 iunie va avea loc o altă conferință în China. Din păcate, ambele invitații la eveniment nu includ detalii despre iminentul aparat. Din acest motiv, particularitățile referitoare la configurația hardware sunt mai mult la nivel de zvon.

În orice caz, BlackBerry Key2 va menține în continuare limbajul de design adoptat de BlackBerry în urmă cu mai bine de cinci ani. Terminalul va fi unul destul de pătrățos, cu un panou sensibil la atingere al cărui raport de aspect nu are nici o legătură cu telefoanele de top ale momentului. În timp ce iPhone X sau Galaxy S9 au un raport de aspect de 19:9 sau chiar 19,5:9, Key2 se apropie mai mult de 4:3. Tastatura fizică de sub ecranul iminentului aparat este aceeași de la BlackBerry KeyOne și face o treabă foarte bună în a-ți aduce aminte de smartphone-urile Bold de mult apuse.

Premiera majoră ce va fi introdusă de BlackBerry Key2 constă în cele două camere principale de pe spate. Una are 12 megapixeli, în timp ce a doua se rezumă la 8 megapixeli. Deși performanțele respectivului sistem de captură variază semnificativ de la un aparat la altul, au devenit o constantă în dispozitivele mainstream sau de top și nu puteau lipsi de la Key2. Selfie-urile vor avea tot 8 megapixeli. Partea de procesare a noului telefon este asigurată de un Snapdragon 660 cu 4 sau 6GB RAM, în funcție de buget. Prețul de achiziție va influența și capacitatea de stocare, de la 64 la 128GB. Dispozitivul va veni preinstalat cu Android 8.1 Oreo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI