23 feb. 2018 | 12:20

Regizorul „Black Panther” le-a mulțumit fanilor într-un mod deosebit

ACTUALITATE
Regizorul

„Black Panther”, primul film din universul cinematic Marvel construit în jurul eroilor de culoare, a făcut valuri în box office, iar regizorul nu a uitat să le mulțumească fanilor.

Ryan Coogler a distribuit pe Twitter o mică scrisoare de mulțumire pentru fani, pentru a celebra succesul filmului. Mulțumirile lui sunt bine fondate – „Black Panther” se află pe poziția a cincea în clasamentul celor mai profitabile weekenduri de lansare.

În clasament mai sunt „Star Wars: The Force Awakens” (248 milioane dolari), „Star Wars: The Last Jedi” (220 milioane dolari), „Jurassic World ” (208,8 milioane dolari) și „The Avengers” (207,4 milioane dolari).

Mai jos găsești întreaga scrisoare a lui Coogler pentru fani:

„Mă chinui să găsesc cuvintele pentru a-mi exprima recunoștința din acest moment, dar voi încerca.

Crearea unui film este un sport de echipă. Iar echipa noastră a fost alcătuită din oameni minunați de pe tot globul care au crezut în această poveste. În adâncul nostru, cu toții am sperat că oamenii vor veni să vadă un film despre o țară fictivă de pe continentul Africa, cu o distribuție formată din oameni de origine africană.

Nici într-un milion de ani nu ne-am imaginat că veți veni atât de mulți. Încă mă face umil gândul că oamenilor le pasă suficient încât să cheltuie bani și timp pentru a vedea filmul nostru – dar să vedem oameni din toate background-urile cum poartă haine care celebrează moștenirea lor, cum fac fotografii lângă posterele noastre cu prietenii și familia și cum uneori dansează pe holul cinematografelor ne-au mișcat pe mine și pe soția mea până la lacrimi adeseori.

Pentru oamenii care au cumpărat toate locurile din cinematografe, care au postat pe social [media] despre cât de șmecher va fi filmul, care s-au lăudat cu distribuția noastră grozavă, care și-au ales ce haine să poarte, care au stat la rând în cinematografele din toată lumea – toate astea înainte să vadă măcar filmul…

Pentru presa care a scris despre film pentru oamenii care nu l-au văzut și a încurajat audiențele să îl vadă…

Și pentru cei mai mici, care au venit cu părinții lor, cu mentorii lor și cu prietenii lor…

Vă mulțumesc pentru că ați oferit echipei noastre de producători ai filmului cel mai minunat cadou: oportunitatea de a împărtăși acest film, în care ne-am pus inimile și sufletele, cu voi.

P.S. Wakanda Forever”

Dacă nu ai văzut încă „Black Panther” și nu ești sigur dacă vrei să o faci, poate că recenzia noastră te va ajuta să te decizi.