Bitdefender anunță noile soluții antivirus care să te protejeze de hackeri

Bitdefender anunță noile soluții antivirus care să te protejeze de hackeri

Bitdefender a anunțat lansarea noii suite de soluții de securitate cibernetică pentru 2019. Compania susține că astfel ridică standardele industriei la un nou nivel.

Produsele Bitdefender 2019 aduc noutăți, precum Network Threat Prevention. E o funcționalitate care monitorizează toate căile de atac asupra sistemului. Astfel, previne exploatarea vulnerabilităților din sistemul de operare sau din programele instalate, detectează și blochează atacurile de tip brute force și protejează informațiile sensibile de tentative de interceptare când sunt transmise necriptat.

Noua suită este capabilă să oprească infractorii informatici înainte ca atacurile să aibă loc și să protejeze utilizatorul pe toate fronturile.

Tehnologia Ransomware Remediation oferă un nou nivel de protecție contra amenințărilor care blochează datele utilizatorilor și apoi solicită recompensă pentru a le reda accesul. Aceasta identifică tipurile de comportament ale ransomware, face copii ale fișierelor și le restaurează, anulând astfel orice efect nedorit al criptării acestora.

Cu noul mod autopilot, soluțiile Bitdefender adoptă un comportament proactiv care transformă partenerul silențios de până acum într-un consultant personal în securitate informatică. Sugerează utilizatorului funcționalități care i-ar putea fi utile pentru o mai bună protecție a datelor personale.

În plus, Bitdefender 2019 aduce alte îmbunătățiri majore prin Advanced Threat Defense, feature care monitorizează îndeaproape aplicațiile și programele active ca să identifice comportamente suspecte și să intervină imediat pentru prevenirea infectărilor. Îmbunătățirile aduse modulului Web Attack Prevention feresc utilizatorii de navigarea pe site-uri periculoase înainte să le acceseze, prin verificarea rezultatelor afișate de motoarele de căutare.

De asemenea, tehnologiile anti-phishing și anti-fraudă blochează paginile aparent legitime care încearcă să sustragă parole sau numere de card. Iar Bitdefender Safe Files previne accesul neutorizat la fișierele de importanță fundamentală.

„Cu noile tehnologii anti-ransomware din Bitdefender 2019, reușim să protejăm utilizatorii folosind tehnologii la care până de curând specialiștii în securitate informatică doar visau”, a declarat Ciprian Istrate, vicepreședinte pentru soluții consumer la Bitdefender.

Citește și: