10 ian. 2018 | 19:39

Acordul care poate face din Bitdefender lider mondial

ACTUALITATE
Acordul care poate face din Bitdefender lider mondial

Bitdefender activează de mulți ani în securitate cibernetică. Și-a asigurat în acest timp o poziție foarte bună. Mai nou, prin hardware, ar putea ajunge mai departe.

Bitdefender a venit la CES 2018, unde a introdus Box. E un gadget care, odată conectat la rețeaua ta de internet, îți protejează cibernetic gadgeturile. Mai nou, anunță un acord cu producătorul de routere Netgear pentru securizarea rețelelor de internet. Astfel, echipamentele furnizate de compania americană de rețelistică Netgear vor îngloba protecție la atacuri informatice asupra dispozitivelor smart, furnizată de Bitdefender.

Soluțiile de securitate folosite de Netgear au fost dezvoltate în România. Vor fi comercializate sub denumirea Netgear Armor.

Anunțul continuă seria de parteneriate strategice Bitdefender. Anul trecut, a semnat un parteneriat și cu compania japoneză BBSS pentru distribuția soluției de securitate pentru dispozitive smart Bitdefender Box. BBSS este o subsidiară a grupului de companii Softbank. Este a treia cea mai mare companie listată din Japonia, după Toyota și Mitsubishi, cu activități în telecomunicații, comerț online, tehnologie, servicii financiare, marketing și media.

Bitdefender e prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate. Noua versiune, produsă la Satu Mare, va fi lansată și în România în cursul anului 2018. În contextul în care amenințările informatice avansate vizează tot mai frecvent dispozitivele inteligente, parteneriatul Bitdefender – Netgear va oferi securitate suplimentară utilizatorilor la nivelul routerului WiFi.

Utilizatorii vor avea la dispoziție o tehnologie avansată capabilă să detecteze dispozitivele conectate la internet (IoT) aflate în raza de acțiune a routerului și să identifice vulnerabilități în timp util. Disponibilă în primă fază pe modelul Nighthawk AC2300 Smart WiFi (R7000P), tehnologia va ajunge în cursul anului, prin actualizări, și la utilizatorii familiilor de routere Orbi Whole și Nighthawk.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele