Bethesda îți arată cum începe Fallout 76 ca să știi la ce să te aștepți

Fallout este una dintre cele mai profitabile francize din portofoliul celor de la Bethesda și, până la finele acestui an, va continua cu Fallout 76 pentru PC, Xbox One și PlayStation 4. Cel mai probabil, vorbim de un nou succes răsunător.

Seria Fallout a început în urmă cu mai bine de două decenii sub forma unui RPG destul de tradițional. Chiar dacă nu se apropia de rețeta unor jocuri precum Diablo sau Disciples, jocul a generat un număr suficient de mare de fani, încât să justifice investiția celor de la Bethesda într-o serie de continuări.

În luna noiembrie a acestui an, vom avea parte de cel de-al nouălea joc din serie și unul care se distanțează cel mai mult din prisma conceptului de toate celelalte jocuri create sub brandul Fallout.

Fallout 76 este promovat ca un online multiplayer action role-playing video game. Cu alte cuvinte, se va apropia mai mult de GTA V, decât de Witcher 3. În orice caz, fanii sunt curioși, iar cei de la Bethesda s-au decis să le mai potolească setea din informații despre joc prin intermediul clipului de mai sus de aproximativ trei minute.

Conform descrierii oficiale, acesta este videoul cu care va începe jocul.

Noul trailer ne ajută să înțelegem mai bine perioada și contextul în care se desfășoară povestea din Fallout 76. Jocul pare să fie un fel de prolog, deoarece acțiunea se petrece înaintea tuturor celorlalte jocuri. Personajul tău este amplasat în West Virginia, la aproximativ 25 de ani după ce un război nuclear

Citește și: