Fallout 76 va avea microtranzacții și o mecanică anti-troli

Fallout 76 va avea microtranzacții și o mecanică anti-troli

Fallout 76, spre deosebire de celelalte jocuri din serie, va fi doar online, iar asta a stârnit atât critici, cât și admirație în rândul fanilor. Până la lansare, aflăm noi detalii despre Fallout 76 care o să-ți stârnească interesul.

Fallout 76 va avea microtranzacții, dar creatorii jocului ne asigură că acestea vor fi inofensive. Jucătorii vor putea cumpăra obiecte virtuale cu bani reali, dar acestea vor fi pur estetice și nu vor avea un impact asupra gameplay-ului. Deci nu poți să dai bani ca să câștigi.

Nu vei putea cumpăra cu bani așa numitele „Perk cards”, care-ți aduc îmbunătățiri personajului, precum anduranță, carismă și așa mai departe. Acestea vor putea fi obținute doar jucând jocul, fără să dai bani.

Cei de la Bethesda au găsit o metodă ingenioasă pentru a proteja jucătorii de trolii din joc. Oricine a jucat un joc online se confruntă cu acei jucători (supranumiți troli) care se comportă în așa fel, încât să-ți strice experiența. Todd Howard, șeful Bethesda, a dezvăluit la QuakeCon că cei care aleg să-i ucidă pe ceilalți jucători din Fallout 76 nu vor scăpa ieftin și aceștia vor avea o recompensă pe care ceilați o pot câștiga.

Așadar, dacă cineva are o plăcere să ucidă ceilalți jucători atunci jocul pune o recompensă pe capul acestuia și îl semnalizează pe hartă astfel fie poți să-l eviți, fie poți să-l confrunți în speranța de a obține acea recompensă.

Dacă te gândești că poate ai reuși să-ți împuști un coleg jucător din greșeală și apoi să te trezești că ești vânat de alții te poți liniști deoarece Bethesda s-a gândit și la asta. Fallout 76 va avea un mod numit „pacifist” și astfel jucătorii nu vor putea fi uciși de împușcături realizate la întâmplare.

Fallout 76 se va lansa pe PC, Xbox One și PlayStation 4 pe 14 noiembrie 2018, însă până atunci vei putea încerca jocul odată ce intră în beta, mai întâi pe Xbox apoi și pe celălalte platforme.

Citește și: