Avengers: Infinity War, filmul care umple de bani Hollywood-ul

Avengers: Infinity War, filmul care umple de bani Hollywood-ul
11:00 30.04.2018

La doar câteva zile de la lansare, filmul „Avengers: Infinity War” a reușit să bată până și „Star Wars”. Pelicula a încasat, la nivel global, peste 630 de milioane de dolari în primul weekend. Iar asta o face pelicula cu cele mai mari încasări din istorie.

„Avengers: Infinity War” a avut cel mai mare succes în America, acolo unde a adunat „modesta” sumă de 250 milioane de dolari. Pelicula Marvel a detronat al optulea film din seria „Fast and Furious„, care făcuse aproximativ 540 de milioane de dolari. De asemenea, el a reușit să depășească și „Star Wars: The Force Awakens”, care genera 248 de milioane de dolari în primul weekend, în 2015.

Bineînțeles, filmul a depășit și originalul „The Avengers”, care a adus 207,4 milioane de dolari în weekendul de debut. Reușita este cu atât mai importantă, dacă te gândești că filmul nu a fost lansat încă în China.

Filmul Marvel a adus la un loc aproape toți supereroii din filmele acestui univers, care se întâlnesc pentru a se confrunta cu cea mai mare amenințare – Thanos. Acesta dorește să colecteze toate cele șase Pietre ale Infinitului și să decimeze populația Universului, deoarece crede că resursele sunt finite și nu sunt suficiente pentru toate ființele.

În ceea ce privește personajele, filmul este plin de supereroi precum Iron Man, Hulk, Spider-Man, Captain Amercia și mulți alții, care încearcă să țină piept acestui rău suprem.

Thanos este interpretat de Josh Brolin, iar pe lângă deja cunoscuții  Robert Downey Jr.Chris Hemsworth și Mark Ruffalo îl regăsim și pe actorul român, Sebastian Stan, care revine în rolul lui Bucky Barnes, cel mai bun prieten al lui Captain America. 

Cei de la Marvel au filmat deja a doua parte a filmului, care va apărea anul viitor. Iar, până atunci, „Avengers: Infinity War” se va bucura în continuare de acest titlu remarcabil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Digi24