Bărbat din Iași, atacat cu acid sulfuric de doi necunoscuți

Bărbat din Iași, atacat cu acid sulfuric de doi necunoscuți

Un incident bizar a avut loc într-o comună din Iași, unde doi tineri teribiliști au atacat cu acid sulfuric un bărbat de 61 de ani.

Incidentul a avut loc în comuna Vlădeni din Iași, iar tinerii responsabili au făcut acest gest drastic în cautarea unei fete.

Inițial, cei doi tineri căutau o fată, după care au văzut un grup de tinere care au intrat într-un bloc. Cel mai probabil din „amuzament” – cunoaștem cu toții această categorie de „băiețași” care se hrănesc din glumele adresate aiurea necunoscutelor pe stradă – aceștia le-au urmărit și au intrat într-o scară de bloc după ele.

Astfel, ei au început să le caute și au bătut la o ușă oarecare, unde probabil credeau că fetele respective au intrat. Din păcate, în apartamentul respectiv stătea un bătrân de 61 de ani, care nu avea nicio legătură cu „demersul academic” al băieților.

Din motive necunoscute – cel mai probabil din prostie sau din cauză că au crezut că bărbatul era implicat în dispariția fetelor – tinerii i-au aruncat bătrânului acid sulfuric în ochi.

Acesta a fost transportat de urgență la spital, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest sens, pentru a afla ce a fost în capul celor doi tineri inconștienți, care până la urmă umblau casual cu acid sulfuric după ei.

Incidentul este o premieră pentru România și ar putea fi inspirat de atacurile cu acid sulfuric despre care am mai auzit la știri în ultimii ani. Dacă acolo era vorba de acte de terorism, aici putem vorbi, cel mai probabil, doar de prostie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: