Ca ASUS Zephyrus M ar trebui să fie notebook-urile de gaming

Ca ASUS Zephyrus M ar trebui să fie notebook-urile de gaming

ASUS Zephyrus M este cel mai nou notebook de gaming de la ASUS și e mai subțire și mai performant ca niciodată.

Noul ASUS Zephyrus M a fost anunțat la scurt timp după ce Intel a dezvăluit noua sa serie de procesoare de top pentru portabile. Creat sub brandul ASUS Republic of Gamers sau ROG, micuțul găzduiește la interior cel mai nou procesor Intel Core i7 în tandem cu un chipset grafic de top de la NVIDIA, GeForce GTX 1070.

Noul sistem ar trebui să fie disponibil pentru achiziție până la finele acestei luni, iar precomenzile pentru el au început deja pe 3 aprilie la câțiva comercianți. Prețul de start este de 1.500 de dolari, în timp ce vârful de gamă sare până la 2.200 de dolari, dacă optezi pentru cea mai sprintenă configurație hardware.

Acesta nu este primul sistem din seria ASUS Zephyrus. În trecut, această gamă de produse a devenit recunoscută pentru aspectul arătos și dimensiunile compacte. Panoul folosit are o diagonală de 15,6 inci cu o rezoluție nativă Full HD și o tehnologie AHVA IPS.

Timpul de răspuns specificat este de 3ms, iar rata de reîmprospătare sare pînă la 144Hz. Cu toate acestea la pachet se încadrează în doar 2,49 kilograme. În cel mai gros punct al său, are 19,8 milimetri.

În cazul în care vrei să sari până la 2200 de dolari pentru versiunea de top a noului ASUS Zephyr M, vei primi la pachet 16GB DDR4, un SSD de 256GB și un hard disk hibrid de 1TB. Sistemul de răcire este unul aerodinamic menit să calculeze media perfectă între zgomot și temperatură, fără a compromite performanța.

Conectica include o serie stufoasă de porturi, un USB C, două porturi USB 3.1 Gen1, două porturi USB 3.1 Gen2, un HDMI 2.0 și o ieșire standard de căști de 3,5 milimetri.

Acumulatorul din noul Zephyr are 55WHr și folosește patru celule. Pentru momentele în care nu-l folosești la gaming, vei putea trece sistemul pe placa video integrată de pe GeForce pentru a spori semnificativ autonomia.

Citește și: