ASUS te scoate la gaming offline într-un mall din București

ASUS te scoate la gaming offline într-un mall din București

ASUS anunță că în perioada 7 martie și 17 aprilie adună fanii Republic of Gamers la Plaza România. Organizează cel mai lung maraton de gaming ROG. Nu lipsesc titluri ca FIFA18 și CS:GO.

Evenimentul ASUS cu gaming offline aduce și câteva echipamente pe care le poți testa. Ai, de exemplu, ASUS ROG Zephyrus GX501, cel mai subțire laptop de gaming din lume, cu o grosime de numai 17,9 mm și o greutate de 2,24 kilograme și echipat cu Nvidia GTX1080, sau cel mai compact desktop de gaming, ROG G20.

La FIFA18 au fost calificări în perioada 8-9 martie, cu turnee finale între 10-11 martie. La eveniment a fost invitat și Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, care a împărtășit câteva din secretele jocului FIFA. El a jucat și un meci demonstrativ cu marele câștigător al turneului de FIFA18. EA a introdus în FIFA18, la legende, și jucători ca Gheorghe Hagi și Pele, pe lângă Maradona și alte nume mari ale fotbalului mondial.

Toți cei care vin la maraton se pot înscrie la diverse concursuri și tombole cu premii care constau în accesorii digitale de ultimă generație, dar și obiecte promoționale ROG.

Campionatul CS:GO va fi în perioada 12-18 martie, faza de calificări, cu turnee finale între 19-25 martie. PUBG va avea calificări între 26 martie-29 martie, cu turneele finale programate între 30 martie – 4 aprilie. Nu lipsește și Hearthstone, între 14-15 aprilie.

Curioșii care doresc să vadă și să încerce cele mai performante sisteme de gaming pot participa la diverse competiții de FIFA18, CS:GO, PUBG, Hearthstone, dar și sesiuni Free To Play. Acțiunile se adresează celor cu vârsta peste 14 ani.

[readmore]

Free To Play se desfășoară zilnic, în afara orelor de desfășurare a competițiilor, dar și în zilele de 7 martie, 5 aprilie, 6 aprilie, 7 aprilie, 8 aprilie, 9 aprilie, 10 aprilie, 11 aprilie, 12 aprilie, 13 aprilie, 16 aprilie și 17 aprilie, între orele 10 – 21.

Ca să fii la curent cu ce se mai întâmplă la acest eveniment de gaming poți urmări și pagina de Facebook dedicată. Evenimentul fizic se desfășoară în Plaza România la etajul 1.