24 apr. 2018 | 06:30

ASUS Zenfone Max Pro M1 e soluția perfectă pentru mai toți utilizatorii

ACTUALITATE
ASUS Zenfone Max Pro M1 e soluția perfectă pentru mai toți utilizatorii

Dacă nu te gândești să-ți iei cel mai nou iPhone sau Samsung Galaxy S, ASUS Zenfone Max Pro M1 incorporează toate atuurile pentru un telefon foarte bun la un preț decent.

În ultimii ani, cei de la Xiaomi au făcut o treabă foarte bună în a oferi niște telefoane mai mult decât decente pe segmentul de piață mainstream. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză, de ce mai multe publicații s-au aruncat să compare noul ASUS Zenfone Max Pro M1 cu Xiaomi Redmi Note 5 Pro.

Detaliile de fond contează însă mai puțin, important este că noul Zenfone arată bine și se pretează pentru foarte multe scenarii. Singurul aspect regretabil ține de disponibilitate. Având în vedere că s-a lansat inițial prin intermediul operatorului de telefonie Flipkart din India, nu știm exact când sau dacă va ajunge în țara noastră pe canale oficiale.

ZenFone Max Pro M1 este construit în jurul unui panou LCD de 6 inci cu un raport de aspect 18:9. Acumulatorul este de 5000 mAh și se va încărca rapid în doar 2,5 ore până la 100%, o valoare destul de rar întâlnită la telefoane ieftine. În funcție de buget, pe lângă procesorul Snapdragon 636, vei putea opta pentru 3GB, 4GB sau 6GB RAM. Versiunile cu 3 și 4GB RAM vor include pe spate două camere principale de 13, respectiv 5 megapixeli.

Pentru selfie-uri, vei avea la dispoziție un senzor de 8 megapixeli. Saltul la 6GB RAM se va reflecta în două camere principale de 16 și 5 megapixeli, în timp ce pe partea din față va fi o altă cameră de 16 megapixeli.

Partea care mă încântă cel mai mult are legătură cu software-ul. ASUS va oferi noul ASUS Zenfone Max Pro M1 cu Android 8.1 curat, fără interfața proprietară ZenUI. În plus, oficialii taiwanezi au promis că terminalul va beneficia de cel puțin două actualizări majore de Android. Telefonul este dual SIM și suportă extinderea spațiului de stocare prin carduri microSD.

Prețul de achiziție este de 135 de dolari pentru modelul 3GB RAM și 32GB spațiu. Ajunge la 160 de dolari pentru combinația dintre 4GB RAM și 64GB de memorie internă. Vârful de gamă costă 185 de dolari cu 6GB RAM și 64GB de spațiu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele