ASUS Zenfone 5, în România: ofertă imbatabilă pentru noul telefon ASUS

ASUS Zenfone 5 a fost prezentat oficial la MWC 2018 în Barcelona. De luna aceasta este și în România, iar oferta de lansare e foarte bună, alături de preț.

ASUS Zenfone 5 e cel mai bun telefon al companiei, cu design premium și o interfață mai curată. Totodată, producătorul susține că folosește inteligența artificială pentru fotografii și în alte procese ale telefonului.

Ca specificații, ASUS Zenfone 5 are un ecran IPS de 6,2 inci full HD+ cu raport de aspect 19:9, niveluri mari de luminozitate și suport pentru folosire cu mănuși. Are și un procesor Qualcomm Snapdragon 636 cu opt nuclee, baterie de 3.300 mAh, 6 GB de memorie RAM, scanner de amprentă și recunoaștere facială. Pe spate sunt două camere foto (12 MP f/1.8 și 8 MP f/2.2) pe spate cu una de 8 MP f/2 pentru selfie pe față.

ASUS Zenfone 5 intră în România la un preț de 2.000 de lei la pachet cu un card microSD de 128 GB și o baterie de 10.050 mAh ZenPower. În cutie, alături de telefon, e și o pereche de căști și o husă transparentă. Oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, în limita stocului disponibil. Telefonul e listat la eMAG cu acest pachet promoțional.

Sunt două opțiuni pe care ar trebui să le știi. AI Boost și AI Charging. Cea din urmă adresează o problemă a multor utilizatori care își lasă telefonul la încărcat peste noapte, iar dimineața îl iau la 100%.

Problema e că telefoanele moderne se încarcă repede, iar mare parte din noapte stau la 100%. Asta faca ca bateria să nu aibă o durată de viață prea lungă. Cu AI Charging, ASUS Zenfone 5 e încărcat până la 80%, iar spre dimineață îl duce la 100%.

AI Boost e un buton în meniul de notificări, îl apeși și procesorul e dus la maximum. Crește performanța și, implicit, scade autonomia, dar ASUS susține c-a făcut asta pentru acei power useri care vor putere de calcul indiferent de consum. Toate detaliile despre ce oferă noul ASUS le ai pe PLAYTECH în articolul de preview.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: