Assassin’s Creed Origins în 4K te va convinge să faci upgrade

Assassin’s Creed Origins se anunță a fi unul dintre cele mai atrăgătoare jocuri ale anului pentru iubitorii de aventură, iar cel mai recent trailer confirmă acest lucru.

Franciza Assassin’s Creed a celor de la Ubisoft a fost una dintre cele mai profitabile din toate timpurile. Dintr-un punct de vedere, s-a comparat cu performanța Call of Duty a celor de la Activision. La un moment dat însă, vânzările au scăzut un pic, iar Ubisoft a luat o pauză de câțiva ani pentru a se concentra pe reinventarea rețetei.

Rezultatul este intitulat Assassin’s Creed Origins și urmează să se lanseze peste doar câteva zile. Acesta păstrează conceptul jocurilor originale Assassin’s Creed, dar se distanțează de acel concept printr-o reinventare a mecanicii de joc, a mediului în care se desfășoară povestea și, nu în ultimul rând, a graficii ce s-ar putea să te lase cu gura căscată.

Assassin’s Creed Origins se va lansa oficial pe 27 octombrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Cei care sunt mândri posesori de PS4 Pro sau care vor pune mâna pe un Xbox One X luna viitoare, se vor putea bucura de Origins în 4K Ultra HD. De aceleași privilegiu vor avea parte și norocoșii utilizatori ai unor super computere. 

Pentru a te motiva să-ți faci upgrade la configurația hardware a PC-ului sau pentru a te tenta să-ți cumperi cel mai nou Xbox sau PlayStation, cei de la Ubisoft au publicat primul trailer în 4K Ultra HD cu secvențe de gameplay. Ca alte câteva jocuri din 2017, grafica este suprinzător de realistă, dacă hardware-ul îți permite să te bucuri de ea.

Trailerul intitulat Legend of the Assassin ne spune povestea lui Bayek, protagonistul noului joc Assassin’s Creed Origins. Ideal ar fi să vezi trailerul pe un monitor 4K sau un TV cu o rezoluție nativă Ultra HD pentru a înțelege de ce au trecut câțiva ani de la ultimul joc din serie.

19:24 24.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video