Assassin’s Creed Odyssey va putea fi jucat în Chrome cu orice PC

Viitorul în materie de jocuri video s-ar putea să fie legat de streaming, având în vedere că te poți juca iminentul Assassin’s Creed Odyssey în Google Chrome.

În ultimele luni, au existat mai multe speculații legate de un serviciu de streaming pentru jocuri de la Google. Zvonurile s-au dovedit a fi adevărate, Project Stream a fost dezvăluit astăzi în mod oficial și va putea fi experimentat de către curioși peste doar câteva zile, odată cu lansarea Assassin’s Creed Odyssey. Anunțul a fost făcut pe blogul oficial al Google.

Google a inițiat un parteneriat cu Ubisoft pentru a lansa Project Stream împreună cu cel mai nou titlu din seria Assassin`s Creed. Pentru că momentan vorbim de un beta, jocul va putea fi testat gratuit și nu implică niciun cost din partea gamerilor. Nu ai nevoie decât de un sistem conectat la internet care să ruleze Google Chrome. Viteza recomandată a conexiunii pentru a nu te confrunta cu probleme de latență este de 25mbps.

Începând cu vineri, 5 octombrie, un număr limitat de persoane vor putea participa la beta-ul online de Assassin`s Creed Odyssey prin intermediul Project Stream. Ca idee, efortul tehnologic din spatele unui astfel de proiect este semnificativ. Ca sesiunea de gaming online să se desfășoare fără supărare, interacțiunea dintre browser și controllerul de gaming trebuie să aibă loc în timp real. De această dată, nu mai vorbim de un clip pe YouTube la rezoluție mare, după care aștepți câteva secunde să se încarce la început.

Ca un joc video să poată fi jucat pe calea internetului, ai nevoie de un timp de răspuns de câteva milisecunde, iar degradarea calității randărilor trebuie să lipsească cu desăvârșire. Ca să te înscrii în Project Stream, trebuie să folosești acest link. În prima fază a testului, din păcate, este limitat doar la persoanele din Statele Unite cu o vârstă minimă de 17 ani. Cel mai probabil, se va extinde în curând și în alte teritorii.

Citește și: