Ant-Man and the Wasp va fi al treilea film Marvel în 2018

În 2018, Marvel continuă ritmul lansărilor de filme în rafală cu trei lung metraje de interes, printre care și iminentul Ant-Man and the Wasp.

Sunt multe motive să îndrăgești Universul Cinematografic Marvel, dacă îți plac filmele cu super eroi. În contextul în care tinde să fie cea mai profitabilă franciză din toate timpurile, este evident că nu va înceta prea curând să lanseze noi pelicule cu buget absurde și efecte pe măsură.

Pentru fanii Marvel, 2018 începe cu Black Panther, continuă cu Avengers: Infinity War și se încheie cu Ant-Man and the Wasp. Acesta din urmă nu este unul foarte așteptat de publicul larg și, cu siguranță, nu se compară cu fascinația pentru viitorul Avengers. În Infinity War va fi prima oară când vom vedere personajele din Guardians of the Galaxy incluse într-o poveste care se desfășoară pe Pământ.

Revenind însă la Ant Man and the Wasp, pelicula este continuarea filmului Ant-Man din 2015. În noul film, Paul Rudd joacă din nou rolul principal în costumul omului furnică. Dacă nu ai văzut încă primul film, abilitatea sa spectaculosă constă mai ales în abilitatea de a se micșora la comandă, dobândind în același timp o forță extraordinară. Michael Douglas este un alt actor care își va reitera rolul din primul film al series. Personajul implementat de bătrânul actor este Hank Pym, persoana responsabilă pentru inventarea tehnologiei care facilitează procesul de micșorare al Ant-Man.

În Ant-Man and the Wasp, alături de Paul Rudd, intră în acțiune Evangeline Lilly în rolul viespii. Actrița este cunoscută publicului de la noi mai ales pentru rolurile sale din The Hobbit, The Hurt Locker sau Real Steel. În privința stilului peliculei, deși va fi vorba de un film de acțiune, glumele și ironia vor juca un rol foarte important. Noul film Ant-Man and the Wast va ajunge în cinematografele de la noi pe 6 iulie 2018.

Alexandru Puiu
08:08 31.01.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video