Black Panther de la Marvel primește primul trailer și e foarte serios

Black Panther continuă tradiția celor de la Marvel de a ne asalta cu minimum două filme în fiecare an, deși în 2017 am beneficiat de trei pelicule.

Universul cinematic Marvel generează niște sume astronomice la capitolul încasări. Acesta este și unul dintre motivele pentru care MCU nu pare să se încheie prea curând și există proiecte pentru cel puțin încă cinci ani de filme. În 2017, Marvel a adus în cinematografe Guardians of the Galaxy Vol.2, Spiderman Homecoming și, pe 27 octombrie, urmează Thor Ragnarok.

Deși au deja câteva succese importante înregistrate în ultimele 12 luni, cei de la Marvel au început deja să promoveze peliculele cu care vom fi asaltați în 2018. Primul pe listă este Black Panther. Acesta va avea premiera pe 16 februarie 2018, dar deja a beneficiat de primul trailer.

Protagonistul din Black Panther a fost introdus publicului larg pentru prima oară odată cu Captain America: Civil War. În același lung metraj a fost introdus și actualul Spider Man, a cărui poveste a fost detaliată în Homecoming.

Cei care erau curioși de universul din care face parte Black Panther vor fi fericiți să vadă al doilea trailer pentru Black Panther. Acesta detaliază o mare parte din povestea filmului și ne ajută să înțelegem mai bine rolul lui T`Challa în MCU.

Black Panther ne spune povestea regelui din Wakanda. T`Challa va fi interpretat de Chadwick Boseman, la fel ca în Civil War. Rolul principal negativ va fi interpretat de Michael B. Jordan, cunoscut publicului de la noi după rolul intepretat în Creed alături de Sylvester Stallone. Jordan va juca rolul lui Eric Killmonger. Distribuția viitorului film mai include alte câteva nume importante, precum Forest Whitaker, Martin Freeman (introdus în Captain America: Civil War) și Andy Serkis (introdus în Avengers: Age of Ultron).

Black Panther va fi regizat de Ryan Coogler, cunoscut mai ales pentru proiectele sale indie, precum Creed sau Fruitvale Station, ambele cu Michael B. Jordan în rolul principal.

Alexandru Puiu
08:16 17.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video