Un român a reinterpretat logo-urile giganților ca Google și Facebook

Un român a reinterpretat logo-urile giganților ca Google și Facebook

Un român a făcut din logo-urile plate ale giganților internetului unele 3D, dar nu așa cum te aștepți. Le-a dus în paragină, de-a dreptul.

Andrei Lăcătușu este un român destul de talentat, încât să reinterpreteze logo-urile giganților internetul, dar nu așa cum te-ai aștepta. În loc să le „ridice în slăvi” și să le ofere mai multă strălucire decât o au, el le-a redus la niște firme luminoase părăsite, defecte, distruse. Cu muncă în 3D Studio Max, Photoshop și V-Ray, Andrei și-a dat frâu liber imaginației și a dus logo-urile, de la Facebook la Tinder, în trecut.

Andrei Lăcătușu a creat imagini 3D ale brandurilor din social media pe care le accesăm imediat cum am deschis ochii dimineața, ca Facebook, Google, Twitter, Pinterest sau Tinder, și le-a dat o altă importanță în viața noastră. Aceste logo-uri apar ca fiind ruginite, învechite sau demodate, fiind clar un contrast al versiunilor digitale strălucitoare și impunătoare pe care le au în momentul de față, atât pe hârtie, cât și în mintea noastră.

Probabil că de multe ori te întrebi ce au făcut părinții tăi și cum și-au pierdut timpul, dacă nu exista internet, Facebook sau Instagram. Sau cum se combinau ei dacă nu existau platforme matrimoniale. Aparent, au rezistat și s-au descurcat. Cam asta este și viziunea românului care a creat logo-urile acestea, demodate.

[readmore]

Brandurile din social media au atât de multă influență și putere asupra noastră și a societății, doar pentru că noi le permitem asta. Dacă tu nu vei am accesa aceste platforme și după tine ar mai urma câțiva, cam așa vor arăta ele: duse în paragină.

Seria este intitulată „Social Decay” și te face să te întrebi, mai mult sau mai puțin, cât vor mai rezista aceste branduri și cât vor mai avea controlul asupra ta. Cum nimic nu ține o veșnicie, nici aceste branduri nu vor exista pentru totdeauna, deci, cumva, Lăcătușu te pregătește pentru acel moment. Poți să vezi creațiile și pe contul său de Behance.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: