AirSelfie 2 e drona care îți duce selfie-urile la un nou nivel

AirSelfie 2 e drona care îți duce selfie-urile la un nou nivel

Dacă ai o fascinație teribilă pentru selfie-uri și vrei să-ți duci această abilitate la un cu totul alt nivel, ar fi păcat să nu faci o investiție într-o dronă ultra-portabilă precum AirSelfie.

Fascinația utilizatorilor pentru selfie-uri a explodat în urmă cu aproximativ cinci ani și este puțin probabil să se mai potolească vreodată. În contextul în care rețelele de socializare precum Facebook sau Instagram alimentează o doză semnificativă de narcisism, realizarea de gadgeturi în jurul selfie-urilor este cât se poate de previzibilă.

Prima generație de AirSelfie s-a lansat în februarie 2017. Versiunea de la momentul respectiv era atât de compactă, încât putea fi ascunsă într-o carcasă de telefon și mergea strecurată într-un buzunar. Nu aveai nici un motiv să nu o iei cu tine în fiecare deplasare. Între timp însă, pretențiile utilizatorilor în materie de selfie-uri s-au amplificat, iar compania din spatele gadgetului zburător de acum un an a decis că e momentul pentru un upgrade.

AirSelfie 2 vine cu câteva beneficii importante comparativ cu modelul din prima parte a anului trecut. Cu un preț de achiziție de aproximativ 200 de dolari, noua iterație își păstrează dimensiunile compacte în așa fel încât să poată fi strecurată într-un buzunar. Din păcate, nu mai încape într-o carcasă de mobil. Respectiva soluție era oricum una destul de ciudată.

Drona este capabilă să genereze un hotspot Wi-Fi la care te poți conecta cu telefonul pentru a-ți transfera fotografiile și clipurile video fără fir. În privința abilităților de captură, imortalizează cadre statice de 12 megapixeli și filme Full HD cu 30 de cadre pe secundă. Vine la pachet cu un card microSD de 16GB și un acumulator de 400mAh suficient pentru 5 minute de zbor. Având însă în vedere că se încarcă prin USB-C, ar trebui să fie gata de zbor la scurt timp după ce s-a descărcat. Dacă te încântă ideea, drona poate fi achiziționată de pe site-ul producătorului sau de pe Amazon.

Air Selfie

Citește și:
Etichete: