Selfly este drona care se ascunde în carcasa telefonului

Selfly este drona care se ascunde în carcasa telefonului
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
07:35 10.01.2018

Cei care vor să creeze niște selfie-uri mai creative, se pot orienta către o dronă intitulată Selfly. Aceasta este gata de acțiune în orice moment.

A devenit destul de complicat să deții o dronă de mari dimensiuni în fiecare colț al mapamondului. Ai nevoie de autorizații, trebuie să o înregistrezi la autoritatea de aeronautică și să plătești câteva taxe. Toate acele restricții nu se aplică însă la creațiile de câteva sute de grame pe care le poți ascunde în buzunar. În această categorie intră noul gadget de la AEE.

Drona ilustrată mai sus se poate ascunde într-o carcasă de mobil. Cu o grosime totală de aproximativ un centimetru, nu este cea mai discretă carcasă, dar se reflectă totuși într-un grad sporit de portabilitate. În plus, este atât de fiabilă, încât îți încadrează majoritatea smartphone-urilor cu o diagonală între patru și șase inci.

Pentru următorul tău selfie, nu mai trebuie să-ți extinzi mâna în speranța surprinderii unui câmp vizual sporit. În schimb, îți decuplezi drona de pe carcasa telefonului și o ”instalezi” în aer. Ca soluții de interacțiune, ai mai multe opțiuni, dar toate sunt surprinzător de prietenoase.

Pe lângă fotografii de înaltă rezoluție, AEE Selfly este capabilă să filmeze sau să facă streaming la rezoluție Full HD 1080p cu 60 de cadre pe secundă. Senzorul foto folosit este creat de Sony. Cu un preț de achiziție de 130 de dolari, acesta nu este cel mai ieftin gadget, iar faptul că s-ar putea să ai nevoie de un hub de încărcare de 30 de dolari în plus nu face decât să-ți mărească investiția. Nu de alta, dar drona nu se încarcă în momentul în care ai pus-o la păstrare în carcasă.

Autonomia specificată este de aproximativ 4 minute de zbor. Pentru a face încadrarea, o poți amplasa în aer și aceasta începe să plutească în același loc până filmezi sau faci niște poze. Eventual, poți face un tap pe imaginea de pe ecranul smartphone-ului, iar drona se va muta în concordanță cu atingerile tale. În magazine va ajunge în această primăvară.

2 aee SELFLY-HD-Drone-Smartphone-Case

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: