AirSelfie este o dronă care îți poate încăpea în buzunar

AirSelfie este o dronă care îți poate încăpea în buzunar

Poate părea dificil să faci poze prin folosirea unei camere sau a smartphone-ului, pentru că deseori poate părea greu de inclus toate elementele vizuale pe care vrei să le surprinzi în fotografia ta, dar drona AirSelfie îți permite să surprinzi imaginea pe care ți-o dorești.

Totuși, se știe că dronele nu sunt cele mai ieftine echipamente, iar faptul că au și dimensiuni destul de mari și nu sunt portabile te fac să te gândești de două ori înainte de a achiziționa una. Lucrurile se schimbă în bine odată cu apariția dispozitivului denumit AirSelfie. Acesta este o dronă de dimensiuni atât de mici, încât îți poate încăpea cu ușurință în buzunar. Aparent, este de fapt atât de mică și practică, încât o poți așeza într-un loc special din carcasa smartphone-ului tău, conform Ubergizmo.

AirSelfie-ul are o mărime de 67.4/94.5/10.6 mm. și o greutate de 52 de grame. Iar aceste informații nu fac decât să ateste utilitatea și eficiența acestui dispozitiv, care poate fi cărat cu ușurință în orice loc ai merge.

Drona despre care vorbim poate zbura aproximativ 3 minute și poate fi controlată până la o distanță de 20 de metri, prin intermediul unei aplicații pentru smartphone. Aceasta vine echipată cu un senzor de 5 megapixeli care poate totodată să filmeze la o rezoluție FullHD, cu 30 de cadre pe secundă.

Cu toate că cele 3 minute de zbor nu sunt impresionante și câteodată nici măcar suficiente pentru a putea realiza o fotografie de care să fii mulțumit, dimensiunile mici ale acestui dispozitiv nu pot fi trecute cu vederea. Pe lângă utilitatea sa, prețul accesibil de 261.45$ nu face decât să crească aspectele pozitive ale acestei drone.

Partea bună este că dispozitivul va putea fi achiziționat începând cu luna mai, dar pentru cei care vor să se asigure că vor avea la timp AirSelfie-ul, el poate fi precomandat pe site-ul cu același nume.

Citește și:
Etichete: