Acer Predator Orion readuce în centrul atenției desktop-urile de gaming

Acer Predator Orion readuce în centrul atenției desktop-urile de gaming

Cei care își doreau un sistem desktop gata făcut, se pot orienta de acum înainte către seria Acer Predator Orion 9000 dezvăluită la CES 2018.

Primele sisteme desktop din gama Predator au fost anunțate pentru prima oară toamna trecută la IFA 2017. Acum beneficiază deja de primul upgrade important de configurație. Destinați mai ales gamerilor, acești mastodonți cu soluții creative de răcire sunt perfecți și în cazul în care faci editare foto/video, randări sau proiectare asistată de computer.

Toate sistemele din această serie sunt răcite cu lichid și folosesc un sistem proprietar intitulat IceTunnel 2.0. Patentat de către Acer, întregul mecanism de răcire divizează efortul pe mai multe zone termice de pe placa de bază și din carcasă. Fluxul de aer cald este împins în afara carcasei prin intermediul a două panouri de dimensiuni generoase de tip grilaj. Unul este instalat pe partea din față a desktopului, în timp ce al doilea este prezent pe partea superioară.

În funcție de buget, poți să-ți cumperi un Acer Predator Orion 9000 cu cele mai sprintene procesoare create vreodată de Intel. Vârful de gamă este dat de un Intel Core i9 Extreme Edition cu 18 core-uri individuale. Cantitatea maximă de memorie RAM este de 128GB DDR4, iar pentru procesare grafică poți folosi până la două plăci NVIDIA GeForce GTX 1080Ti în SLI.

Pentru a te lăuda cu configurația spectaculoasă din interior, fiecare Acer Predator Orion 9000 are pe lateral un panou transparent. Întregul design previne interferențele electromagnetice, în timp ce pasionații de upgrade-uri vor avea acces fără nici un fel de șurubelnițe sau unelte la fiecare placă sau slot din interior.

Conectivitatea unui Acer Predator Orion 9000 include două porturi USB 3.1 Gen 2, opt porturi USB 3.1 Gen 1, două porturi USB 2.0. La interior, ai două sloturi M.2 și până la patru porturi PCIe X16. Prețul de start pentru o astfel de jucărie este de 2000 de dolari, începând cu februarie 2018 când va ajunge în magazine.

Citește și: