Acer lansează un monitor cât un televizor, care să te bage cu totul în jocuri

Acer lansează un monitor cât un televizor, care să te bage cu totul în jocuri

Acer a venit la CES 2018 cu un monitor impresionant. E HDR cu rezoluție 4K și o diagonală de 65 de inci, mai mare decât multe televizoare de pe piață.

Acer a anunțat la CES 2018 ecranul de gaming Predator cu diagonală de 65 inci și tehnologie Nvidia G-Sync. Introduce astfel ecranele mari în jocurile pe calculator. Imensul monitor Predator se bazează pe aceleași specificații de vârf pe care predecesorii săi le prețuiesc și integrează capabilitățile de streaming Nvidia Shield pentru a reda filme și emisiuni TV la calitate uimitoare 4K HDR.

La 65 de inci, ecranul Predator de mari dimensiuni dedicat gamingului (BFGD) suportă cele mai recente specificații ale jocurilor de care consumatorii s-au bucurat întotdeauna pe ecranele de gaming Predator. Este echipat cu tehnologie Nvidia G-Sync Variable Refresh Rate, care oferă o experiență de joc fără bariere, fluidă și fără întreruperi, precum și o latență ultra-scăzută la 4K 120Hz. O lumină de fundal directă oferă luminanță de până la 1.000 de niți, un contrast mai ridicat, negru mai intens și alb mai strălucitor.

Noul BFGD Predator dispune de capabilități integrate Nvidia Shield, astfel încât jucătorii pot comuta cu ușurință între jocuri și alte forme de divertisment. O telecomandă integrată și un controller de gaming oferă navigare ușoară și acces la filme și emisiuni TV de la cele mai populare aplicații de streaming. Întreaga experiență poate fi controlată prin voce, datorită suportului pentru Google Assistant, care permite, de asemenea, controlul inteligent al casei.

Tehnologia G-Sync cu rată de refresh variabilă potrivește rata de împrospătare a ecranului cu rata reală a cadrelor sursei video. Astfel, conținutul video este prezentat în forma în care regizorii au dorit să fie văzut inițial.

La CES 2018, Acer a anunțat și Swift 7, cel mai subțire laptop din lume. Cu o grosime de 8,98 milimetri în cel mai gros punct al său, este evident pentru orice pasionat de tehnologie că Swift 7 joacă în altă ligă.

Citește și: