Soluția ingenioasă pentru 5G pe care o pregătește Motorola

Soluția ingenioasă pentru 5G pe care o pregătește Motorola
George Stanciu
George Stanciu
15:30 27.05.2018

Cele mai recente știri legate de produsele Motorola vin atât din direcția telefonului Moto Z3 Play, cât și din cea a unui modul 5G.

Evoluția tehnologiei 5G pare că a avut loc mai repede decât ne-am fi așteptat, astfel că avem parte de un calendar de lansare mult mai propice decât am fi crezut. Primele soluții comerciale, aferente unor rețele deja existente, vor apărea deja în 2019, deoarece producătorii se luptă pentru a aduce noua tehnologie cât mai repede.

Motorola lucrează ”în liniște” la un asemenea produs, care nu va fi un telefon, ci un Moto Mod, compatibil cu telefoanele din seria Z. Astfel, noul modul poate fi zărit alături de viitorul Moto Z3 Play.

moto z3 play moto mod 5g 2

Sunt șanse foarte mari ca telefonul din a treia generație Z să fie lansat în Brazilia, pe 6 iunie. Pe lângă acesta, însă, am putea vedea și un Moto Mod pentru conectivitate 5G. Acesta nu e neapărat o veste nouă, deoarece primele informații despre acest modul au apărut încă la final de 2016. Totuși, de atunci și până acum n-au mai apărut vreun fel de informații.

moto z3 play moto mod 5g

Moto Z3 Play ar urma să aibă un ecran AMOLED cu diagonala de 6 inci și cu rezoluția panoului de 2.160 x 1.080 pixeli, la un raport de aspect de 18:9. Telefonul va avea procesorul Snapdragon 636, cu o arhitectură octa-core. Alături de acesta vor fi prezenți și 4 GB de memorie RAM, dar și 32 sau 64 GB de spațiu de stocare. Pe spate găsești un aranjament de camere foto duale. Una dintre surprizele telefonului ar fi faptul că ar urma să fie unul dintre cele mai subțiri lansate anul acesta.

Mai multe detalii despre telefon vom afla într-un timp destul de scurt, când sperăm să aflăm și despre modulul 5G.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI