27 apr. 2017 | 17:25

Pe ce televizoare inteligente ajunge Youtube Kids, aplicația care le ușurează viețile părinților

ACTUALITATE
Pe ce televizoare inteligente ajunge Youtube Kids, aplicația care le ușurează viețile părinților

În urmă cu aproximativ 2 ani, cei de la YouTube au lansat YouTube Kids, o aplicație cu conținut video pentru cei mici. Aceasta este acum disponibilă la scară largă.

YouTube găzduiește o varietate foarte mare de conținut video. Deși nu include conținut pornografic sau foarte violent, este ușor să găsiți clipuri ce nu se pretează pentru cei mici. Din acest motiv și încercând să facă viața părinților mai ușoară, gigantul din Mountain View a anunțat în februarie 2015 lansarea YouTube Kids. Aceasta era o aplicație destinată celor mici ce oferea clipuri de pe YouTube, dar era limitată la scurt metraje ce au fost verificate și se pretează pentru cele mai mici vârste.

În prima fază, când am început să discutăm despre YouTube Kids, progrămelul cu pricina era disponibil doar pentru smartphone-uri și tablete. Ulterior a fost lansată o versiune pentru Android TV ce putea fi utilizată pe cel mai mare ecran din casă dacă aveați un TV Box compatibil. Acum, aceeași experiență de utilizare poate fi experimentată pe un număr semnificativ de Smart TV-uri lansate în ultimiii câțiva ani.

,,Începând de astăzi, aplicația YouTube Kids va fi disponibilă pe smart TV-uri LG, Samsung și Sony în 26 de țări în care a fost lansată. Am ascultat familiile care iubesc să vizioneze clipuri video pe toate aparatele lor, așa că am decis să aducem divertismentul și conținutul bogat de pe YouTube Kids pe cel mai mare ecran din casă, TV-ul tău este mediul perfect.” Aceasta a fost comunicatul companiei americane pentru anunțarea noii versiuni de YouTube Kids dedicată smart tv-urilor.

În cazul în care aveți un TV LG, Samsung sau Sony în casă, merită să aveți în vedere că nu sunt toate compatibile. Lista include televizoarele cu LG WebOS achiziționate între 2015 și 2017, Player-ele Blu-ray și smart TV-urile Samsung cu acces la App Store ce au fost cumpărate între 2013 și 2017 sau televizoarele Sony lansate în perioada 2016 – 2017.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele