YouTube for Kids este o încântare pentru părinţii care vor un pic de linişte

YouTube for Kids este o încântare pentru părinţii care vor un pic de linişte

Părinţii care vor să se relaxeze lăsându-şi copii cu o tabletă în braţe, de acum o pot face folosind YouTube for Kids.

Disponibilă iniţial doar pentru Android, noua aplicaţie YouTube for Kids face minuni printre părinţii care nu vor să stea stresaţi că ai lor copii vor găsi conţinut indecent şi ofensator pe . În definitiv, deşi nu există pornografie pe YouTube, nu toate clipurile au un conţinut potrivit pentru cei mai mici dintre noi. Până şi clipurile cu cascadorii pot inspira o curiozitate nesănătoasă la copii.

Cu scopul de a păstra pentru o perioadă cât mai lungă nivelul de decenţă nativ al micuţilor, cei de la Google au anunţat aplicaţia ilustrată mai sus. Această va fi lansată pe 23 februarie. YouTube for Kids va include în mod exclusiv conţinut video orientat către copii provenit de la unele dintre cel mai populare canale cu conţinut de acest gen de pe YouTube. Interfaţa noului program este una extrem de simplă şi include butoane mari cu o funcţionalitate evidentă, fără prea multe cuvinte ce ar putea fi citite cu emoţie şi dificultate de cei mici.

Cu toate că aveţi în colţul din dreapta sus un buton de căutare care, atunci când este ţinut apăsat, funcţionează şi pentru comenzi vocale, acesta din urmă are şi el în spate un modul de filtrare al conţinutului, uneori respingând chiar căutarea. O căutare pe termenul sex, de exemplu, nu va returna nici un rezultat.

În cazul în care trăiţi cu impresia că întreaga reţetă pentru copii detaliată mai sus vă este foarte cunoscută, acest fapt se datorează capturilor de ecran şi zvonurilor din ultimele săptămâni care ne-au pregătit pentru YouTube for Kids.

Citește și: