Cum asculți muzică pe YouTube cu ecranul închis pe Android [VIDEO]

Cum asculți muzică pe YouTube cu ecranul închis pe Android [VIDEO]

Aplicația YouTube pentru iPhone și Android nu suportă redarea de muzică în fundal. Există însă o soluție dacă vrei să știi cum asculți muzică de pe YouTube cu ecranul închis.

Oricare dintre noi are aplicația YouTube pe telefon. Pe majoritatea smartphone-urilor cu Android, aceasta este preinstalată. Din acest motiv, am ajuns dintr-un punct de vedere să fim dependenți de ea. Cei mai mulți dintre noi se autentifică în contul Google pentru a-și salva istoricul pe YouTube, pentru a-și crea playlist-uri de favorite și pentru a primi o notificare atunci când apare un clip nou pe unul dintre canalele preferate. Pentru toate acestea, aplicația cu pricina funcționează perfect. Din păcate, situația se complică dacă vrei să știi cum asculți muzică de pe YouTube cu ecranul închis.

În mod uzual, dacă începi să redai un clip pe YouTube, atât pe iPhone, cât și pe Android, acesta rulează până închizi ecranul telefonului. În acel moment, melodia sau podcastul s-a întrerupt. Din fericire, există o soluție și nici măcar nu este una foarte complexă. În funcție de browserul pe care preferi să-l folosești pe Android, s-ar putea nici măcar să fii nevoit să instalezi o aplicație suplimentară.

Dacă te-ai decis că vrei să înveți cum asculți muzică de pe YouTube cu ecranul închis la Android, primul pas pe care trebuie să-l faci este să instalezi Firefox. Browserul celor de la Mozilla funcționează foarte bine pe Android și nici măcar nu trebuie să te rezumi la a-l utiliza doar pentru YouTube. Deschide Firefox și intră pe YouTube.com.

[readmore]

Imediat se va încărca varianta de mobil a site-ului. Din colțul din dreapta sus, accesează meniul principal al Firefox și alege Cere versiune de desktop. În momentul în care s-a încărcat complet pagina web, caută clipul dorit, inițiază redarea și poți închide liniștit telefonul. Melodia va continua să se audă în fundal, iar dacă deblochezi din nou telefonul o poți opri din bara de notificări sau intrând din nou în Firefox. În altă ordine de idei, redarea continuă și dacă ieși din Firefox și intri pe Facebook, Twitter sau orice altă aplicație de mobil. Nu trebuie neapărat să închizi ecranul telefonului.