Xiaomi Mi6 se lansează curând: ce trebuie să știi despre el

Xiaomi Mi6 se lansează curând: ce trebuie să știi despre el

Primăvara se numără vârfurile de gamă de la cei mai importanți jucători din industrie, iar următorul pe listă este Xiaomi Mi 6.

Cei de la Xiaomi au reușit să rupă gura târgului în a doua jumătate a anului trecut prin intermediul Xiami Mi Mix. Respectivul gadget se număra printre primele care reușeau să nu aibă o ramă pe trei dintre cele patru laturi. Una peste alta, era un dispozitiv spectaculos, deși nu a fost comercializat în foarte multe colțuri ale globului și nici nu a fost înfățișat ca fiind vârful de gamă al companiei. Pe 2017, această distincție va fi înmânată telefonului Xiaomi Mi 6.

Conform mai multe seturi de zvonuri, săptămâna viitoare ar trebui să avem parte de lansarea oficială a Xiaomi Mi 6. Apogeul speculațiilor a venit chiar de la Xiaomi prin postarea online a imaginii de mai jos. Aceasta a fost însoțită de promisiunea că terminalul va fi detaliat într-o conferință oficială în doar câteva zile.

Deși specificațiile noului smartphone nu au fost confirmate de către compania chineză, se vehiculează că dispozitivul va fi construit în jurul unui Snapdragon 835 de la Qualcomm. Pachetul va fi completat de 6GB RAM și o memorie internă de 128GB. Cel mai probabil, ecranul va fi un Full HD de 5,1 inci. În contextul în care majoritatea producătorilor au făcut trecerea la panouri 2K pentru telefoanele de top, rămâne să vedem dacă cei de la Xiaomi vor rămâne în urmă din acest punct de vedere.

După cum ne-au obișnuit asiaticii și în anii trecuți, Xiaomi Mi 6 va fi disponibil în două versiuni de diagonală. Pe lângă cea standard de 5,1 inci, a doua va avea 5,7 inci și va fi intitulată Xiaomi Mi 6 Plus. Indiferent pentru care optați, așteptați-vă la rame foarte subțiri pe cel puțin două margini.

Lansarea Xiaomi Mi 6 va avea loc pe 19 aprilie. Rămâne să vedem cât de eficienți vor fi chinezii în a-și aduce telefonul în Europa și America, dacă vor să se apropie de dominația globală a celor de la Huawei.
xiaomi-mi-6