Xiaomi Mi MIX 2 ar putea avea un ecran cu o suprafață a display-ului record

Xiaomi Mi MIX 2 ar putea avea un ecran cu o suprafață a display-ului record

Xiaomi Mi MIX 2 este deja în lucru, confirmarea venind chiar de la fondatorul și CEO-ul companiei, Lei Jun.

Succesorul modelului original de phablet, Mi MIX, are de gând să fie un telefon revoluționar, cel puțin având în vedere informațiile pe care le avem momentan. Astfel, telefonul din a doua generație va fi creat de către Xiaomi, în parteneriat cu designerul francez Philip Starck. Colaborarea dintre Starck și Xiaomi nu este una nouă, având în vedere că acesta a lucrat și la crearea primului smartphone.

O sursă de pe Weibo a oferit ceva mai multe detalii despre viitorul Xiaomi Mi MIX 2 și avem de ce să fim nerăbdători.

Conform sursei, citate de vr-zone.com, viitorul smartphone al celor de la Xiaomi se va folosi de o nouă tehnologie pentru senzorul de amprentă, creată de compania chineză Goodix. Aceasta a fost prezentată deja la MWC 2017, iar cel mai mare avantaj al noii tehnologii este că dezvoltatorii de telefoane pot integra senzorul de amprentă direct în display, astfel că se renunță la nevoia unui buton home separat, sau la amplasarea senzorului pe spatele telefonului.

Se estimează că și Apple va folosi un astfel de senzor integrat în ecran, dar Xiaomi vor fi primii care vor aduce pe piață noua tehnologie. Analistul Pan Jiutang a confirmat informațiile și spune că Xiaomi Mi MIX 2 va fi lansat undeva în a doua jumătate a anului 2017.

Dacă originalul model de Mi MIX se laudă cu un raport screen-to-body de 91,3%, Xiaomi Mi MIX 2 ar urma să ajungă la o valoare și mai impresionantă de 93%. Pe lângă acest nou ecran cu suprafață considerabilă, care acoperă aproape întreaga parte frontală a telefonului, acesta ar urma să vină și cu alte inovații, necunoscute încă în detaliu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: