Xiaomi Mi TV 4 este un televizor modular mai subțire decât un iPhone

Xiaomi Mi TV 4 este un televizor modular mai subțire decât un iPhone

Xiaomi Mi TV 4 este doar unul dintre cele mai recente motive pentru care merită să îndrăgești compania Xiaomi. Acesta este un brand care încearcă să inoveze constant.

Cei de la Xiaomi și-au început activitatea în urmă cu mai puțin de un deceniu ca orice alt companie chineză care produce telefoane ieftine și bune. Între timp, au lansat un amalgam de dispozitive care de care mai interesante și au încercat să-și distribuie produsele în mai multe colțuri ale lumii. Ca o parte importantă a eforturilor globale de distribuție, Xiaomi s-a deplasat la CES 2017 pentru o conferință încărcată de gadgeturi atractive.

Xiaomi Mi TV 4 este cel mai nou televizor al celor de la Xiaomi, unul care include o serie stufoasă de superlative absolute și câteva particularități care, cu siguranță, nu merită neglijate. Pornind de la primele detalii care te lasă cu gura căscată, acesta este primul televizor care reușește în cel mai subțire punct al său să aibă doar 4,9 milimetri grosime. Faptul că este modular nu înseamnă decât că vă permite să-i aduceți o multitudine de upgrade-uri de performanță în anii ce urmează. Totul este upgradabil, de la placă de bază și procesor, până la sistemul audio. Astfel, cu o investiție minimă, puteți să-l faceți să învețe HDR sau Dolby Atmos în câteva luni sau peste câțiva ani. Depinde doar de voi.

Dotat cu Android TV, o platformă ideală pentru smart TV-uri, același Xiaomi Mi TV 4 are o ramă aproape inexistentă a panoului. Din acest punct de vedere, ne aduce aminte de Xiaomi Mi Mix, telefonul lansat în urmă cu câteva luni cu niște review-uri foarte pozitive. Singura particularitate software adusă de Xiaomi peste creația Google este PatchWall, o interfață software ce încearcă să folosească obiceiurile de utilizare ale televizorului de către posesor pentru a face recomandări inteligente de conținut.

Xiaomi Mi TV 4 în variantă de 65 de inci costă un pic sub 2000 de dolari, dacă îl doriți livrat cu un sistem audio Dolby Atmos sau 1500 de dolari fără. Versiuni de 55 și 49 de inci vor fi de asemenea disponibile.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo