03 apr. 2017 | 13:33

Poți descărca benzi desenate pe Xbox One

ACTUALITATE
Poți descărca benzi desenate pe Xbox One

Fanii benzilor desenate se vor bucura să afle că orice Xbox One sau Xbox One S poate fi folosit pentru descărcarea și lectura de comics.

Consolele clasice de jocuri video nu putea fi folosite la altceva. Acelea se rezumau la a oferi o experiență de gaming în condiții optime și era suficient. Modelele mai recente însă, se apropie foarte mult de conceptul clasic de computer. Acestea sunt centre multimedia de divertisment ce încearcă să faciliteze consumul de conținut într-o varietate foarte mare de formate. În plus, vorbim și de niște platforme sociale ce facilitează interacțiunea cu persoane din capătul celălalt al lumii.

Pe lângă filme, muzică și poze, utilizatorii de Xbox One se pot bucura de acum înainte de benzi desenate. Ați fi tentați să credeți că televizorul nu este cel mai bun echipament pentru citit o carte, dar având în vedere conținutul colorat al unor benzi desenate, s-ar putea preta pentru cel mai mare ecran din casă. Cel puțin aceasta este impresia celor de la IDW Comics, care tocmai au lansat o aplicație omonimă pentru consola Microsoft.

După ce ați descărcat aplicația,  conform celor de la IGN aveți acces la 10 cărți de benzi desenate gratuite. Acestea pot fi descărcate fără nici un fel de probleme, cu condiția să nu lăsați să treacă prima săptămână. După primele 7 zile, aceleași benzi desenate vor fi contra cost. În orice caz, doritorii vor fi nevoiți să-și facă un cont in-app și să acceseze secțiunea My Books pentru a le descărca. Lista include: TMNT Vol. 1, Locke & Key Vol. 1, D4VE, Star Trek Vol. 1, Ghostbusters Vol. 1, Jem Vol. 1, Fear & Loathing, Transformers RiD Vol. 1, Transformers MTMTE Vol. 1, and Judge Dredd Vol. 1.

Benzile desenate gratuite vor face o treabă foarte bună în a vă ajuta să înțelegeți dacă vreți să le citiți în acest format pe viitor și dacă sunteți sau nu dispuși să cumpărați altele.

xbox-comics

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele