X-Files revine în 2018 cu un sezon mai lung și un trailer

X-Files s-ar putea să fie serialul care ți-a marcat copilăria, în funcție de vârsta pe care o ai și de pasiunea pentru SF-uri, iar în 2018 revine la TV.

Sezonul 10 din X-Files a fost difuzat anul trecut sub forma unei serii limitate de șase episoade. La momentul respectiv, se aniversau 15 ani de la finalul serialul original care a făcut furori la nivel global și continuă să fie difuzat pe mai multe posturi TV. Cum era de așteptat, finalul sezonului 10 a ridicat un amalgam de întrebări care au rămas fără răspuns și, din câte se pare, nu mai avem mult de așteptat până când le vom lămuri.

Trailerul pentru sezonul 11 din X-Files a fost publicat în acest weekend în cadrul New York Comic Con. Existența noului sezon a fost făcută publică în luna aprilie a acestui an și tot atunci a început producția. Echipa responsabilă de serialul original va reveni din nou pe ecrane și în spatele camerelor. Chris Carter, creatorul X-Files va ocupa poziția de producător executiv, în timp ce Gillian Anderson și David Duchovny ne vor aduce din nou aminte de ce sunt atât de mulți fani ai agenților FBI Mulder și Scully.

În privința trailerului disponibil mai sus, tonul este unul destul de macabru. Din câte se pare, sezonul 11 va fi unul apocaliptic, în care sfârșitul lumii este mai aproape ca niciodată. Momentan, este destul de greu să deslușim detalii de intrigă din clipul de câteva minute, dar extratereștrii se pare că nu vor lipsi din X-Files.

Partea cea mai bună a anunțului este că, spre deosebire de cele șase episoade difuzate la începutul anului trecut, sezonul 11 va avea 10 episoade. Nu se știe foarte clar dacă acesta va încheia povestea lui Mulder și Scully sau vom avea parte și de un eventual sezon 12.

Premiera sezonului 11 din X-Files va avea loc în ianuarie 2018.

08:25 10.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video