Dosarele X revin pe ecran: primul trailer al seriei [VIDEO]

Noua serie Dosarele X are parte de un prim trailer, iar lucrurile arată exact cum ne-am fi așteptat.

Un grup de conspiratori care plănuiesc să organizeze un atac asupra Statelor Unite, pentru a-i învinui după aceea pe teroriști și pe ruși. Acesta este unul dintre primele lucruri pe care le auzim în noul trailer pentru seria Dosarele X. Un pic prea mult pentru Dosarele X, după părerea noastră, deoarece totul pare desprins dintr-un film regizat de Michael Bay.

Agenți guvernamentali, un Mulder care pare incapabil de a rezolva vreodată un mister și ”lens flares” care l-ar face invidios și pe J.J. Abrams sunt doar câteva dintre primele elemente pe care le putem vedea pe parcursul trailer-ului. Desigur, apare și Scully, iar, ca de obicei, aceasta încearcă să-i explice lui Mulder că se avântă prea departe când vine vorba de investigațiile sale.

Cu toate acestea, trailerul are un moment cu adevărat bun, care ar putea provoca o reacție puternică din partea celor nostalgici. La final, am auzit o voce cunoscută care afirmă : ”We have a small problem”. Iar apoi am văzut o țigare în mâna unui om. Unul dintre cele mai cunoscute personaje din întreaga serie X-Files din trecut, C.G.B. Spender, cunoscut de majoritatea fanilor drept ”Cigarette smoking man” își va face din nou apariția. Se pare că ne așteaptă câteva episoade extrem de interesante.

17:56 30.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video