17 feb. 2017 | 15:11

WWDC 2017: Apple a anunțat data importantelor lansări din vară

ACTUALITATE
WWDC 2017: Apple a anunțat data importantelor lansări din vară

În teorie, WWDC 2017 va fi o conferință dedicată dezvoltatorilor de aplicații. În practică, gigantul face multe anunțuri importante în prima zi de conferințe.

De cele mai multe ori, Apple își anunță conferințele anuale cu câteva zile sau câteva săptămâni înainte. Pentru WWDC 2017, se pare însă că a decis să facă o excepție. Cele câteva zile de evenimente grupate în cadrul World Wide Developers Conference se vor desfășura anul acesta în perioada 5-9 iunie în sediul de conferințe McEnery Convention Center din San Jose, California. În trecut, același eveniment s-a organizat la Moscone Center din San Francisco, California.

Motivul schimbării locației s-ar putea să aibă legătură cu posibilitatea găzduirii unui număr mai mare de participanți. În același timp, Apple se implică direct în renovarea și mărirea Moscone Center, iar acest detaliu s-ar putea de asemenea să fi influențat alegerea locației. Ca o mică retrospectivă, WWDC aniversează anul acesta 26 de ani, iar până în 2002 s-a organizat tot la McEnery Convention Center.

De cele mai multe ori, conferința este dedicată detalierii versiunilor noi de macOS, iOS, tvOS și watchOS. În același context, începe distribuirea versiunilor beta pentru noile versiuni de firmware dedicate celor curioși și celor care vor să-și perfecționeze noile aplicații înainte de lansarea variantelor finale ale acelorași SO-uri.

Ca în fiecare an, concurența pentru a prinde un loc la WWDC va fi surprinzător de mare. Cu toate că un bilet costă 1600 de dolari, biletele vor fi oferite printr-un sistem de loterie, iar cei interesați se pot arunca să participe până pe 27 martie. Anul trecut, toate biletele s-au vândut în aproximativ 2 minute. Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați pagina dedicată de pe site-ul Apple.

Evenimentul WWDC 2017 va începe cu o conferință ce va fi transmisă în direct pe internet, dar cele mai importante detalii le veți putea vedea în timp real pe Playtech.ro. Nu sunt excluse și câteva noutăți pe partea de hardware detaliate la World Wide Developers Conference.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele