WhatsApp pregătește o reinventare a serviciului

WhatsApp pregătește o reinventare a serviciului

WhatsApp este cea mai importantă aplicație de chat, iar în curând va introduce o actualizare importantă menită să reinventeze opțiunile de dialog pe platformă.

Este foarte greu să nu fii extrem de încântat de WhatsApp. Cea mai îndrăgită aplicație de chat beneficiază de actualizări constante și nu întâmpină probleme majore de funcționalitate aproape niciodată. În plus, deși este un serviciu deținut de Facebook, echipa condusă de Mark Zuckerberg a reușit să îl lase destul de independent din momentul achiziției și până acum.

Încercând să se adapteze într-un ritm cât mai alert la nevoile de comunicare ale utilizatorilor, inginerii WhatsApp se pare că lucrează la cel mai important update din ultimii ani. Informația pe marginea acestei actualizări a fost postată de curând pe Twitter de WABetaInfo. În trecut, foarte multe informații postate pe respectivul profil s-au dovedit a fi adevărate.

Dacă detaliile din postarea de pe Twitter se confirmă, ar trebui ca în următoarele luni, WhatsApp să ocupe un rol și mai important în viețile noastre. La această oră, prin intermediul aplicației cross-platform de chat, ești limitat la interacțiuni video sau în format audio doar cu o singură persoană. Pentru a te conversa cu mai mulți indivizi, trebuie să te rezumi la chat în format text.

În viitorul apropiat, se pare că vom putea să inițiem teleconferințe prin WhatsApp în format video și audio cu mai mulți parteneri. Astfel, în loc să creezi o conferință cu 3-4 persoane folosind funcția nativă de telefon, vei putea folosi gratuit WhatsApp în același scop. În plus, tot cu mai mulți oameni, vei putea iniția simultan dialoguri în format video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: