15 oct. 2017 | 07:00

Cum schimbi numele și poza de profil pe WhatsApp

ACTUALITATE
Cum schimbi numele și poza de profil pe WhatsApp

Ar fi bine să știi cum îți schimbi numele pe WhatsApp și poza de profil dacă ai fost ghiduș atunci când ți-ai creat contul și vrei să revii asupra deciziei.

WhatsApp este cea mai importantă aplicație de mobil pe smartphone-ul multora dintre noi. Facebook Messenger este limitat doar la utilizatorii de Facebook. Pentru WhatsApp, nu ai nevoie decât de un număr de telefon și, eventual, o poză de profil. Obligatoriu este însă doar numărul. Aplicația este atât de prietenoasă încât a depășit 1,2 miliarde de utilizatori și continuă să atragă fani din diverse colțuri ale lumii.

Prima oară când intri pe WhatsApp și îți activezi contul pe un smartphone, pe lângă faptul că ești nevoit să-ți confirmi numărul de telefon, îți personalizezi două detalii. Trebuie să-ți introduci un nume sub care vei iniția conversații cu prieteni sau contacte de afaceri și, eventual, trebuie să-ți definești o poză de profil. Numele respectiv este mai important decât crezi, deoarece va apărea deasupra fiecărei conversații cu o persoană care nu te are salvat în agendă.

Din păcate, dacă ai fost prea șugubăț când ți-ai introdus inițial numele, s-ar putea întâmpini o situație în care ești nevoit să înveți cum îți schimbi numele pe WhatsApp. Ocazional, s-ar putea să fie recomandabil să schimbi și fotografia de profil. De cele mai multe ori, te lovești de o astfel de situație când ți-ai schimbat locul de muncă sau ai început să interacționezi cu mai multe persoane cu prestanță.

Cum îți schimbi numele pe WhatsApp și fotogrfia de profil

În orice caz, dacă vrei să-ți schimbi numele pe WhatsApp, intră în aplicația omonimă de mobil și apasă pe Setări în dreapta jos. Fă un tap pe numele tău în partea de sus a meniului de pe ecran și acolo poți edita toate detaliile care țin de persoana ta, inclusiv numărul de telefon, statusul și imaginea de profil. Numele este primul de sus și, pe lângă caractere obișnuite, poate include emoticoane. Limita este de 25 de caractere. Confirmă modificările cu un tap pe OK în dreapta sus.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele