WhatsApp te va lăsa să-ți ștergi mesajele pe care le-ai trimis deja

WhatsApp te va lăsa să-ți ștergi mesajele pe care le-ai trimis deja

Dacă ai trimis vreodată un mesaj pe WhatsApp și ți-ai dorit să-l fi retras înainte să fie citit, vei fi fericit să afli că acest lucru va fi posibil în curând.

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de chat de pe întregul mapamond. Funcționează foarte bine, are un număr semnificativ de fani, iar dezvoltatorii nu se feresc de includerea regulată a unor actualizări importante. Partea cea mai bună a întregii ecuații e că multe dintre noutăți sunt rezultatul feedbackului de la utilizatori.

Încă de acum câțiva ani, au existat aplicații de chat care ți-au oferit posibilitatea să-ți retragi mesajele expediate. BBM este unul dintre cele mai populare exemple. Aplicația celor de la BlackBerry ți-a făcut prima viața mai ușoară dacă ai trimis un mesaj la nervi, dacă ai greșit expeditorul sau pur și simplu te-ai răzgândit după trimiterea câtorva rânduri de text.

whatsapp-recall-message

Conform unor zvonuri apărute în luna ianuarie a acestui an, cei de la WhatsApp au început și ei să lucreze la o funcție similară. Din păcate, suntem în luna iulie și nu au fost publicate niciun fel de informații oficiale pe marginea subiectului. Din fericire, având în vedere cel mai recent tweet al celor de la @WABetaInfo, se pare că noua funcție nu va mai întârzia foarte mult. În continuare nu avem o dată exactă de lansare și mai există multe întrebări legate de modul exact în care va fi implementată funcția, dar măcar putem fi convinși că se fac progrese.

În mod evident, ideea de bază este că vom avea posibilitatea să retragem unul sau mai multe mesaje după ce au fost expediate. Curiozitatea vizavi de implementare ține de numărul exact și de timpul pe care îl vom avea la dispoziție pentru respectivul gest. Va fi vorba de câteva secunde sau câteva minute în care ai timp să te răzgândești?

 

Citește și: