WhatsApp a picat. Care sunt cele mai mari probleme

WhatsApp a picat. Care sunt cele mai mari probleme
10:53 03.11.2017

WhatsApp are probleme de funcționare. Cei mai mulți utilizatori se plâng că nu pot trimite mesaje și nici nu le pot primi pe ale altora.


UPDATE WhatsApp și-a revenit și funcționează în condiții normale. Raportările problemelor s-au diminuat considerabil la aproximativ trei-patru după ce au apărut primele plângeri. Mai mulți utilizatori din Asia și Europa susțin că serviciul de chat nu mai are nicio problemă.


WhatsApp nu are probleme prea des, dar acum pare să fie unul dintre momentele dificile pentru cel mai popular serviciu de chat. Circa 41% din utilizatori experimentează dificultăți în primirea și trimiterea de mesaje. Aproximativ 11% din oameni au probleme cu autentificarea. Aceste căderi vin la câteva săptămâni după ce Facebook a picat.

Problemele cu WhatsApp a afectează și conexiunile (47% din raportările de pe site-ul DownDetector sunt despre acest lucru). WhatsApp a picat în India, Indonezia, Arabia Saudită, dar și în Europa – Serbia, Olanda, Belgia și Germania. Cei mai afectați utilizatori par să fie însă cei din Asia. Firesc, mulți au fugit pe Twitter să se plângă, probabil singurul rost pe care îl mai are această platformă.

Cele mai afectate țări din Europa par să fie cele din vest: Spania, Belgia, Olanda, în nordul Italiei și parțial în Marea Britanie. Cifrele neoficiale arată că până la 60% din toți utilizatorii ar putea avea probleme. Ultimele statistici despre serviciu arătau că are circa 1,3 miliarde de utilizatori activi lunar.

Ultimele probleme cu WhatsApp sunt din 16 octombrie și nu este una dintre platformele de la care să te aștepți că pică prea des. Cu siguranță toate acestea se vor rezolva destul de repede, dar este un semnal negativ înainte de lansarea serviciului pentru business.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI