Evită aplicația Instagram, dacă nu ai conexiune rapidă la internet

Evită aplicația Instagram, dacă nu ai conexiune rapidă la internet

Până de curând, singura metodă oficială pentru a urca poze pe Instagram era folosirea aplicației de mobil. Acum puteți face același lucru cu site-ul web.

Pentru țările în care o conexiune rapidă la internet continuă să fie o problemă, descărcarea unei aplicații de 100MB doar pentru a posta câteva poze, nu reprezintă o soluție fiabilă. Din același motiv, de exemplu, s-a inventat Facebook Lite, iar pagina web de mobile a Facebook înlocuiește foarte bine aplicația omonimă.

Instagram încearcă să meargă pe aceeași direcție cu Facebook și, după ce a introdus un amalgam de funcții noi, își dedică timp pentru reinventarea site-ului. În trecut, versiunea web de Instagram te ajuta doar să te uiți la notificările primite și să navighezi prin fluxul de poze postate. Acum, a ajuns să includă o mare parte dintre funcțiile pe care ne-am obișnuit să le vedem în aplicația dedicată.

În luna martie, fără prea multe surle și trâmbițe, a fost introdusă posibilitatea partajării de fotografii pe site. Acum este inclusă și secțiunea Explore. Nu poți aplica filtre și nici nu poți urca clipuri video de pe site, dar te poți descurca mult mai bine acum doar cu aplicația web a serviciului, decât în urmă cu șase luni.

Ideea din spatele acestui set de transformări a fost de a oferi o experiență completă indiferent de dispozitivul sau rețeaua pe care o utilizezi. ,,Instagram.com (accesat de pe mobile) oferă o experiență web optimizată pentru telefoane mobile. Este menit să ajute oamenii să aibă parte de o experiență mai completă a funcționalității Instagram indiferent de dispozitivul sau rețeaua utilizată.” Astfel au explicat creatorii Instagram interesul în versiunea web a programului.

În mare parte, este puțin probabil ca un utilizator al aplicației de mobil să ajungă să folosească site-ul. În schimb, aceste actualizări s-ar putea să aducă pe platformă utilizatori noi din zone aflate în curs de dezvoltare.

instagram-mobile-upload