Cum folosești două conturi de Instagram în aceeași aplicație de mobil [VIDEO]

Cum folosești două conturi de Instagram în aceeași aplicație de mobil [VIDEO]

Dacă ai un cont personal și unul de firmă, ar fi bine să știi cum folosești două conturi de Instagram pe un singur telefon, printr-o singură aplicație.

Instagram tinde să devină una dintre cele mai populare rețele sociale de pe mapamond, cu peste 700 milioane de utilizatori care accesează în mod regulat platforma. Din acest motiv, foarte multe instituții, formații, afaceri mai mici sau mai mari au o prezență pe Instagram. În plus, spre deosebire de Facebook, nu trebuie să-ți pui numele adevărat pe Instagram. Asta înseamnă că îți poți crea mai multe conturi fără nici un fel de probleme cu o varietate foarte mare de pseudonime.

Singura problemă pe care ai fi putut-o întâmpina dacă aveai mai multe conturi de Instagram ținea de alternarea lor într-un mod rapid în aplicația de mobil. Soluția clasică implica ieșirea dintr-un cont și autentificarea cu cel de-al doilea. Între timp, a fost introdus un sistem mai facil prin intermediul căruia poți introduce mai multe conturi în aceeași aplicație și le schimbi printr-un tap direct din meniu.

Dacă vrei să înveți cum folosești două conturi de Instagram într-o singură aplicație omonimă, primul pas este să faci un tap pe profilul tău în dreapta jos și să accesezi roata dințată din dreapta sus. În capătul de jos al listei de opțiuni vei găsi Adaugă Cont sau Add Account. Accesează acea opțiune și introdu-ți numele de utilizator și parola aferentă celui de-al doilea cont, indiferent dacă este business sau vorbim tot de un profil personal.

După ce te-ai autentificat cu al doilea cont, interfața Instagram pare neschimbată, dar ai câștigat o opțiune în plus. Fă un tap din nou pe profilul tău din dreapta jos și atinge-ți numele din marginea de sus a ferestrei. Vei vedea imediat ambele conturi cu care ești autentificat și un simplu tap este suficient pentru a utiliza al doilea cont. Pentru a ieși dintr-un cont, folosește roata dințată din dreapta sus și alege Deconectare sau Sign out.

Citește și:
Etichete: