Vodafone are oferte pentru tineri. Cum faci să le prinzi

Vodafone are oferte pentru tineri. Cum faci să le prinzi

Vodafone are o campanie nouă destinată clienților sub 24 de ani. Bonusul se măsoară, în primul rând, în internet suplimentar sau nelimitat în anumite aplicații.

Vodafone anunță că acei clienți sub 24 de ani primesc bonusuri și oferte exclusive printr-o aplicație nouă denumită Vodafone Shake. Și numele acesta se reflectă și în cum funcționează produsul, astfel că, pentru a beneficia de oferte, utilizatorul trebuie să scuture telefonul.

Oferta Vodafone e valabilă atât pentru prepay, cât și pentru abonament și utilizatorii pot să-și activeze un bonus săptămânal de 10GB, precum și pachetul cu cele mai populare aplicații de social media pentru care primesc trafic nelimitat.

Acești clienți Vodafone beneficiază, de asemenea, direct în aplicație, de oferte speciale pentru opțiunea Music, care include aplicațiile favorite de streaming de muzică, pe care le pot utiliza fără a consuma trafic de date. Bonusurile gratuite pot fi activate săptămânal, iar opțiunea pentru aplicațiile de muzică pentru o zi sau o săptămână. La finalul perioadei, utilizatorii pot reactiva ofertele în aplicație prin aceiași pași parcurși inițial.

Activarea gratuită a pachetului de aplicații pentru social media sau a bonusului de 10GB prin Vodafone Shake poate fi făcută cu o ofertă de minimum cinci euro, activă în contul unui utilizator al cartelei Vodafone sau cu orice abonament Vodafone. Pachetul pentru aplicațiile de muzică poate fi accesat această limită.

Aplicația Vodafone Shake e disponibilă pe Android în Play Store și pentru iPhone în App Store. Trebuie să te loghezi, dar poți folosi contul de Facebook (în caz că n-ai o problemă să împărtășești cu Vodafone anumite date personale). Pentru dovedirea vârstei, utilizatorii trebuie să adauge numărul de telefon, CNP-ul și aplicația va reține doar vârsta utilizatorului, susține Vodafone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: