Vodafone promite viteze gigabit prin fibră optică în România

Vodafone promite viteze gigabit prin fibră optică în România

Vodafone susține că prin rețeaua sa de fibră optică viteza ajunge până la 1Gbps și oferă, odată cu pachetul, suport non-stop, instalare rapidă și consultant de vânzări dedicat.

Vodafone anunță lansarea unei oferte noi de servicii de internet prin fibră optică prin care garantează utilizatorilor lățime de bandă dedicată care asigură viteze de până la 1Gbps. Promisiunea este că vitezele pot fi atinse atât pentru download, cât și pentru upload, indiferent de gradul de încărcare a rețelei.

Vodafone oferă acest serviciu prin intermediul tehnologiei FTTH (fiber-to-the-home)/FTTB (fiber-to-the-building). Soluția de internet fix prin fibră optică oferită de Vodafone poate fi implementată în toate reședințele de județ și în alte câteva zeci de orașe. Deocamdată însă este o soluție destinată companiilor, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate.

Vodafone promite că, indiferent de localizare, companiile vor avea acces la internet printr-o conexiune permanentă, rapidă și sigură, cu suport dedicat non-stop și intervenție promptă, în caz de nevoie. Aici intră atât companii din locații urbane, cât și platforme industriale, parcuri logistice, zone limitrofe ale orașelor mari sau chiar localități fără infrastructură terestră de comunicații și locații greu accesibile.

Portofoliul Vodafone include soluții de internet fix destinate companiilor, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate. Este disponibil împreună cu o gamă de servicii suplimentare, cum ar fi monitorizarea porturilor de internet, integrarea cu VPN mobil sau redundanța printr-o conexiune de rezervă prin intermediul rețelei Supernet 4G+. Serviciile de business Vodafone se adresează atât firmelor mici și mijlocii, cât și corporațiilor și includ soluții individuale de voce mobilă, voce fixă și internet, precum și soluții integrate și servicii IoT.

Fotografia din deschidere e a lui Marcos Morales via Flickr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: