V-Moda Remix este prima boxă Bluetooth imprimată 3D

V-Moda este una dintre companiile ce a ajuns populară datorită căștilor de DJ, dar tocmai și-a anunțat intrarea în domeniul boxelor Bluetooth premium.

Aproape orice producător de sisteme audio, smartphone-uri sau gadgeturi în general are în portofoliu una sau mai multe boxe Bluetooth. Acest domeniu de activitate a explodat în ultimii ani și continuă să apară noi modele pe piață. V-Moda este una dintre companiile specializate pe produse audio care, în mod surprinzător, nu a lansat o boxă până la această oră. Inevitabilul s-a produs, iar V-Moda Remix are multe particularități prin care ar putea să stârnească interesul fanilor brandului.

Deși este greu să te pronunți vizavi de calitatea unei boxe fără să o fi ascultat, V-Moda Remix vine la pachet cu câteva premiere importante. Aceasta este prima boxă Bluetooth ce integrează un amplificator de căști cu doi ieșiri separate. Boxa are o lungime de 20 de centimetri și o greutate totală de 860 de grame, destul de mult peste media boxelor uzuale din aceeași categorie. În altă ordine de idei, este totuși destul de portabilă și poate fi strecurată cu ușurință într-un rucscac obișnuit.

Prețul de 300 de dolari este departe de a fi accesibil pentru o boxă portabilă, dar cei de la V-Moda sunt optimiști că produsul va fi un succes datorită istoriei brandului și a faptului că include un amplificator de căști cu o putere totală de 2 x 83mW. Acesta din urmă este un detaliu foarte important dacă ați făcut o investiție semnificativă în căști profesionale cu impedanță mare. Un amplificator portabil de căști costă între 150 și 200 de dolari.

În loc să ofere boxa într-un număr limitat de culori, V-Moda a decis să ducă ideea de personalizare a designului la un cu totul alt nivel. Practic, fiecare element din carcasa exterioară poate fi imprimat 3D cu o varietate foarte mare de materiale. Puteți opta pentru plastic în schimbul a 40 de dolari sau puteți ajunge la 370.000 de dolari pentru varianta cu platină. Autonomia specificată este de 10 ore, iar mai multe boxe pot fi împerecheată pentru o experiență stereo sau surround.

Alexandru Puiu
23:48 15.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video